Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cei cu Andy?, Copiii de la 402, Ed, Edd si Edy, etc..

Ai dreapte, Copiii de la 402 :)))). Mi-am mai amintit cateva..

@ Ce subiect frumos am bagat la "Discutii" .. M-am saturat de " Back de la sc ; noapte buna ;" etc..

Nu neaparat, ca si mesaj si calitate desenele actuale sunt mult mai slabe decat cele de pe vremea noastra. La desenele noastre radeai, te simteai bine, la cele actuale sunt cativa copilasi care tipa, se bat si intr-un final se omoara :))

S-au schimbat timpurile, ne-am mai maturizat şi noi, dar uite noua generaţie e fascinată de desenele actuale, cum era şi normal, fiecare generaţie având gusturile şi modurile proprii de distracţie, dacă nu coincid cu ale nostre, din trecut, nu înseamnă neapărat că sunt mai proaste. După părerea mea, şi eu zic că desenele de pe vremea noastră aveau mai mult farmec..dar ca de obicei, vremurile se schimbă.. :))

Edited by TL Blue96

Tom si Jerry nu imbatranesc niciodata:)) Eu au inventat "1000 ways to die" prima data, restu e plagiat! Un lucru macar e bun din chestia cu desenele animate: iti tin de urat :)))

Am iesit, maine zi grea. Noapte buna si spor la tractat!

S-au schimbat timpurile, ne-am mai maturizat şi noi, dar uite noua generaţie e fascinată de desenele actuale, cum era şi normal, fiecare generaţie având gusturile şi modurile proprii de distracţie, dacă nu coincid cu ale nostre, din trecut, nu înseamnă neapărat că sunt mai proaste. După părerea mea, şi eu zic că desenele de pe vremea noastră aveau mai mult farmec..dar ca de obicei, vremurile se schimbă.. :))

Nu te contrazic, gusturile se schimba, dar eu in momentul de fata ma uit cu placere la Viata cu Louie sau Copii de la 402, in timp ce un desen aparut acum, te uiti cateva luni si gata, aici intervine calitatea desenelor. ( Nu zic ca eu nu mai ma uit la desenele actuale, am rude de 6 7 ani care mi-au spus ca se plictisesc repede de desenele nou aparute).

@Am iesit si eu, aveti timp pana Duminica sa jucati meciurile la LoL.

Noapte buna!

Nu te contrazic, gusturile se schimba, dar eu in momentul de fata ma uit cu placere la Viata cu Louie sau Copii de la 402, in timp ce un desen aparut acum, te uiti cateva luni si gata, aici intervine calitatea desenelor. ( Nu zic ca eu nu mai ma uit la desenele actuale, am rude de 6 7 ani care mi-au spus ca se plictisesc repede de desenele nou aparute).

@Am iesit si eu, aveti timp pana Duminica sa jucati meciurile la LoL.

Noapte buna!

Nu chiar, îţi zic eu când erau desenele pe vremea noastră, la fel, ne uitam la puţine, adică nu rămâneam fascinat la fiecare desen, zi de zi pentru că avea o calitate mai mare. Şi acum după ce nu te-ai mai uitat de mult la desene, îţi revin amintirile din copilărie şi de aceea te uiţi cu plăcere. De exemplu acum, dacă s-ar înlocui desenele actuale cu cele vechi, toţi ne-am uita la început câteva săptămâni şi atât, ce e mult strică într-un final. Aşa şi cu noua generaţie acum se plictisesc repede, că se dau foarte multe reluări..marea problemă din totdeauna, dar în viitor ei nu îşi vor aminti de desenele noastre, ci de desenele actuale, pentru că au crescut cu ele şi s-au obişnuit cu ele.

Am iesit si eu, noapte buna.

Hai ca am iesit si eu, vorbim maine.

Noapte buna!

Noapte bună, am ieşit şi eu, mâine am ore destul de urâte..dar măcar nu mă ascultă şi nu dau teste..

Noapte buna baietii . Desene power :D.

Nu chiar, îţi zic eu când erau desenele pe vremea noastră, la fel, ne uitam la puţine, adică nu rămâneam fascinat la fiecare desen, zi de zi pentru că avea o calitate mai mare. Şi acum după ce nu te-ai mai uitat de mult la desene, îţi revin amintirile din copilărie şi de aceea te uiţi cu plăcere. De exemplu acum, dacă s-ar înlocui desenele actuale cu cele vechi, toţi ne-am uita la început câteva săptămâni şi atât, ce e mult strică într-un final. Aşa şi cu noua generaţie acum se plictisesc repede, că se dau foarte multe reluări..marea problemă din totdeauna, dar în viitor ei nu îşi vor aminti de desenele noastre, ci de desenele actuale, pentru că au crescut cu ele şi s-au obişnuit cu ele.

Erau desene atunci.... nu ca acum pana si desenele au evoluat in calitate si tehnologie. Atunci cele mai tari desene erau: Viata cu Louie, Piratu Jack, Nascar, Galactic Football, Familia Toffu, Ce-i cu Andi si multe altele la care radeai fara incetare. Acum toate desenele au evoluat si nu mai sunt cum erau atunci, dar nu zic ca nu sunt bune, sunt unele desene noi care sunt destul de bune.

Se pare ca merge afacerea cu FootBall BET, azi toti au pierdut si am facut un profit de 925.000$.