Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mama ce zi ciudata a fost astazi, au plecat cateva persoane active, zic eu, din TTC. Sa speram ca vor veni persoane la fel de active sau chiar si mai active. Noapte buna va spun, ne auzim maine!

Mda, noaptea demisiilor, bafta in continuare celor care au plecat.

Se pare ca vom avea noi colegi in curand.

@Am iesit si eu, mai citesc ceva si ma culc.

Noapte buna si spor la tractat!

Mai plecati ma, nu va da rank-up si plecati, dar e mai bine asa, ramane doar cine vrea sa ajute factiune. Hai ca eu ma duc sa-mi fac ceva de haleala, vorbim mai tarziu putin.

Noapte bună, am ieşit şi eu, mâine am zi destul de grea la liceu. Baftă în continuare tuturor celor care ne-au părăsit astăzi, niciodată nu am mai avut atâtea demisii şi demiteri în lanţ.. aşa că mâine voi deschide aplicaţile de urgenţă. Spor la rapoarte în următoarea săptămână şi felicitări încă o dată Scarface pentru doborârea recordului de tractări într-o săptămână. Am propus şi un war între facţiunile paşnice pentru următorul weekend, dacă nu va fi posibil, tot v-om găsi noi cu cine să facem war. :))

Salut,baietii eu nu am putut sa ajung la sedinta cum se stie am fost operat vinerii si azi am venit acasa si toti prietenii au fost la mine acum 10 minute au plecat,imi pare rau dar saptamana asta o sa fie normala cu acctivitate maxima din partea mea,felicitariii tuturor pentru rank up,felicitarii in special Scarface ( nab ) pentru raportul facut.

Salut,baietii eu nu am putut sa ajung la sedinta cum se stie am fost operat vinerii si azi am venit acasa si toti prietenii au fost la mine acum 10 minute au plecat,imi pare rau dar saptamana asta o sa fie normala cu acctivitate maxima din partea mea,felicitariii tuturor pentru rank up,felicitarii in special Scarface ( nab ) pentru raportul facut.

Multumesc nabule :* speram sa te faci bine cat mai repede.

Am iesit si eu ma bag in pat ne auzim dimineata, noapte buna.

Bine aproape sunt,mai am gips-ul si firele,dar in 10 zile scap de tot,fotbal nu o sa mai fac,decii e totul perfect :))

Sa te faci bine cat mai repede sa am pe cine sa injur pe /f . :))

Neata, ce faceti? Imi pare rau ca n-am putut sa ajung la sedinta dar nu am fost acasa. Ne auzim mai tarziu.

Neata, nu ai pierdut mare lucru, dute la liceu si lasa-ne.

Bună dimineaţa, pentru că suntem 22 o să deschid în următoarele momente aplicaţiile şi voi răspunde marţi seară la ele. Astăzi am zi grea la liceu, ne vedem diseară când scap, spor la tractat.

Edited by TL Blue96

Bună dimineaţa, pentru că suntem 22 o să deschid în următoarele momente aplicaţiile şi voi răspunde marţi seară la ele. Astăzi am zi grea la liceu, ne vedem diseară când scap, spor la tractat.

2999. Doar nu vrei sa mai postezi inca odata sa faci 3000..