Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Taci bre daniel =)) . Te rog frumos, uita-te aici.

Ce m-a uimit la acest higlights, este ca era difuzat pe Acasa TV, unde sunt numai telenovele =))

Iar eu zic ca Steaua primeste maxim 3 goluri, si bineinteles, nu da gol.

Noapte buna am iesit si eu ma bag la TV.

Vad ca au prins Stelisti glas... De un an si ceva de mai bat si ei pe Dinamo, 5 ani de zile nu au batut Dinamo. Acum toti Stelisti cu gura mare cine e Steaua cei mai buni alea alea si pana acum 1 an nu vedeai picior de stelist :))

Noapte buna si spor la treaba care mai sunt in joc.

Buna dimineata!

Ce treabă are Dinamo în Steaua - Chelsea? Repet pentru a nu ştiu câta oară şi eu şi ceilalţi dinamovişti. Până nu se investeşte în echipă, nu se compară cu echipele bune din Europa. Şi la Steaua, deşi se investeşte, e totul degeaba, doar campionatul ce îl luaţi şi voi în România, un campionat sărac de câţiva ani încoace, dar în Europa ce faceţi? Aţi bătut Ajax-ul, care la fel, nu mai este o putere foarte mare în Europa, dar în rest ce aţi făcut? Mai are rost să comentăm ce măcel o să fie la meciul cu Chelsea, voi vorbiţi de atmosferă? Ce atmosferă, atmosfera din tribunele engleze? Nu o să fie prea mare nici aceea, pentru că englezii se aşteaptă să bată Steaua lejer..

Normal, dar stelistii nu inteleg asta, e greu pentru capsorul lor sa calculeze cat se investeste la Steaua si cat se investeste la Dinamo si cu tot cu investitiile lor, Cupa n-o castiga ca ii bate Chiajna, un amarat de campionat dupa 8 ani si au batut Ajax. MARI REALIZARI!

Noapte buna am iesit si eu ma bag la TV.

Vad ca au prins Stelisti glas... De un an si ceva de mai bat si ei pe Dinamo, 5 ani de zile nu au batut Dinamo. Acum toti Stelisti cu gura mare cine e Steaua cei mai buni alea alea si pana acum 1 an nu vedeai picior de stelist :))

Adevar graiesti prietene, acum la fiecare meci injura Dinamo, de ce? Pentru ca 7 ani nu castigasera pe Stefan cel Mare, 5 ani nu castigasera pe Ghencea...d-aia sunt frustrati..si acum gata au castigat un meci cu Ajax si STEAUA E PUTEREA EUROPEI..Zau? Dupa 5-1 cu Stuttgart mie mi-ar fi rusine sa mai deschid gura, plus ca au fost singura echipa din Europa care au incasat 4 goluri in 30 de minute.

Buna dimineata!

Normal, dar stelistii nu inteleg asta, e greu pentru capsorul lor sa calculeze cat se investeste la Steaua si cat se investeste la Dinamo si cu tot cu investitiile lor, Cupa n-o castiga ca ii bate Chiajna, un amarat de campionat dupa 8 ani si au batut Ajax. MARI REALIZARI!

Adevar graiesti prietene, acum la fiecare meci injura Dinamo, de ce? Pentru ca 7 ani nu castigasera pe Stefan cel Mare, 5 ani nu castigasera pe Ghencea...d-aia sunt frustrati..si acum gata au castigat un meci cu Ajax si STEAUA E PUTEREA EUROPEI..Zau? Dupa 5-1 cu Stuttgart mie mi-ar fi rusine sa mai deschid gura, plus ca au fost singura echipa din Europa care au incasat 4 goluri in 30 de minute.

Neata!

Ce discutii aici, aprinse rau:))

Mai bine ca nu tin cu Dinamo, Rapid sau Steaua, eu sunt in patratica mea aia frumoasa, DOAR PETROLUL!

CFR Cluj. Şi nu comenta că n-aţi avut voi succesul nostru.

Nu comentez, jos palaria pentru ce a facut CFR pana acum, dar in momentul asta nu se tine prea bine.

Apropo, 2 etape si merg la meci Petrolul-Cfr, hai nu vi si tu ? :))

Nu comentez, jos palaria pentru ce a facut CFR pana acum, dar in momentul asta nu se tine prea bine.

Apropo, 2 etape si merg la meci Petrolul-Cfr, hai nu vi si tu ? :))

Nu vin mă, că dacă vin te bat acolo, mă iau de tine şi de Petrolul tău... :))

Back de la liceu, ce bine e acasă ! :X

Eh... s-a dus si vremea mea:

Succes in continuare tuturor, mi-a facut placere sa fiu intr-o factiune asa de frumoasa si mi-a facut placere sa cunosc jucatori/persoane ca voi. Va multumesc ca m-ati placut, m-ati enervat, m-ati injurat, m-ati ajutat, etc. Fiecare apreciere/respingere din partea voastra pentru mine a fost o lectie si am invatat cum sa ma comport, cum sa respect si cum sa duc pana la capat ceea ce am inceput. Am intrat aici ca sa ajut, eu zic ca asta am si facut. Iti multumesc foarte mult Blue pentru sansa acordata de a iti fi un membru. Cand intram in joc, intram doar de distractie. Lupta mai departe. Vei ajunge departe cu membrii pe care ii ai acum, chiar sunt daruiti acestei factiuni. Succes in continuare, pastram legatura!

Cu respect, [bTD]Only

Back de la scoala mananc si intru si eu in game.

Succes in continuare tuturor, mi-a facut placere sa fiu intr-o factiune asa de frumoasa si mi-a facut placere sa cunosc jucatori/persoane ca voi. Va multumesc ca m-ati placut, m-ati enervat, m-ati injurat, m-ati ajutat, etc. Fiecare apreciere/respingere din partea voastra pentru mine a fost o lectie si am invatat cum sa ma comport, cum sa respect si cum sa duc pana la capat ceea ce am inceput. Am intrat aici ca sa ajut, eu zic ca asta am si facut. Iti multumesc foarte mult Blue pentru sansa acordata de a iti fi un membru. Cand intram in joc, intram doar de distractie. Lupta mai departe. Vei ajunge departe cu membrii pe care ii ai acum, chiar sunt daruiti acestei factiuni. Succes in continuare, pastram legatura!

Cu respect, [bTD]Only

Bafta in continuare !

Am dat acu rob, de acu afk. Ma pun la tv. Ne auzim mai tarziu.

Cu respect, [bTD]Only

Bafta mai departe.

Cu respect, [bTD]Only

Bafta Only,noi ne cunoastem de mai mult timp din Paterno,bafta acolo unde te ducii ( Barzinii ) o sa vin si eu sa-mi ajut prietenul pe NoWay cat de curand.

Bafta Only,noi ne cunoastem de mai mult timp din Paterno,bafta acolo unde te ducii ( Barzinii ) o sa vin si eu sa-mi ajut prietenul pe NoWay cat de curand.

Multumesc :) , te astept ....