Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna!

Ma duc la somn devreme ca sunt foarte obosit :D

Vorbim maine, spor la tractat.

Cam nasol postu Blue :|

Mâine vorbeşte cu Catalin1994, ştiu că sunteţi prieteni, să intre în game sau să facă o cerere de inactivitate că mâine se împlinesc 3 zile de inactivitate neanunţată şi cred că ştii care-i sancţiunea. Am ieşit şi eu, aveţi şi voi mai multă grijă cu cine vorbiţi, ce vorbiţi că sunt mulţi care ne vor răul.

Am ieşit şi eu, mai vorbim mâine dimineaţă înainte să plec la liceu. Noapte bună şi spor la tractat, încă o săptămână şi 2 zile de şcoală..

Mai avem o saptamana si 2 zile si vine Scoala altfel.. Ne auzim maine seara. Ca ies si eu..

Noapte buna.

Bafta mai departe blood, esti but :| nu va inteleg de ce le luati din pacari.. atata lume ne vrea rau...

Noapte buna, ne auzim maine.

Bună dimineaţa, postez să îmi cer scuze pentru inactivitatea de săptămâna asta, dar am avut nişte examene pentru care a trebuit să învăţ foarte mult, şi în plus şi fotbal.

Săptămâna viitoare voi încerca să completez raportul, oarecum, chit că va fi tot o săptămână plină de examene.

Neata celor ce s-au trezit..

Eu azi iar vin la 23 acasa...

Cate ore faci ma ? 11 ore sau te duci pe joc pana la liceu vreo cateva sute de km ? :))

Neata, ma duc sa-mi fac un conspect la bio si dupa ne auzim in game.

Cate ore faci ma ? 11 ore sau te duci pe joc pana la liceu vreo cateva sute de km ? :))

Neata, ma duc sa-mi fac un conspect la bio si dupa ne auzim in game.

Plec la 12:30 cu autobuzul, fac 40 de minute. La 2 incep scoala, la 7 termin si dupa merg la sala..

Plec la 12:30 cu autobuzul, fac 40 de minute. La 2 incep scoala, la 7 termin si dupa merg la sala..

Faaaaacuuuuuuutuleeeeeeee ! :))

Si iauzi un vers: Degeaba tragi la sala, numai la picioare ! =)))

Faaaaacuuuuuuutuleeeeeeee ! :))

Si iauzi un vers: Degeaba tragi la sala, numai la picioare ! =)))

Eu nu prea ma omor cu trasul la picioare..

Iar is eu facut..:))