Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatza baieti , va mai mirati cine ne pandeste pe la toate colturile...azi oare cine era dupa mine cu un motor si skin de NG ? bam bam bam , Scarface !! :)

Neatza baieti , va mai mirati cine ne pandeste pe la toate colturile...azi oare cine era dupa mine cu un motor si skin de NG ? bam bam bam , Scarface !! :)

Da, stiu demult face asta si el....Pacat.

Mai inainte am ajuns si eu de la scoala. Vorbim in game

Edited by c0smiNNN

La surprins odata c0smiNNN. Si a spus, dar toti ati zis "nu nu". :)

Va salut!

Doar ce am venit si eu de la liceu.Mai bine nu ma duceam ca doar am dat un test la fizica si restul orelor am stat degeaba...Mananc ceva si ma apuc de tractat.

La surprins odata c0smiNNN. Si a spus, dar toti ati zis "nu nu".
Din contra ... daca iti mai aduci aminte , a fost o sedinta cand era vorba de el iar eu cand am spus ceva ... vre-o 2-3 au sarit cu gura pe mine dar din pacate mi-l aduc aminte doar pe Alyin . De asta este bine daca nu cunoasteti omul ... sa nu va bagati . Chiar sunt curios , acum ce ar mai putea spune unii in apararea lui tinand cont ceea ce face :) ?

Din contra ... daca iti mai aduci aminte , a fost o sedinta cand era vorba de el iar eu cand am spus ceva ... vre-o 2-3 au sarit cu gura pe mine dar din pacate mi-l aduc aminte doar pe Alyin . De asta este bine daca nu cunoasteti omul ... sa nu va bagati . Chiar sunt curios , acum ce ar mai putea spune unii in apararea lui tinand cont ceea ce face :) ?

Nu da vina pe mine :-??. Cred ca nu eram la sedinta, nu-mi amintesc.. In fine, asta e..

Salutare!

Va rog sa terminati discutiile despre cine pandeste la /tow ls. Daca tractati regulamentar, nu aveti de ce sa va faceti griji.

Salut, asa e . :)Gata scoala ?

Salut! Ieri nu am intrat deloc pe samp, premiera :)) Si am vazut ca iar se baga desteptu ala in seama cu panditu pe la colt. Eu pe asta l-as extermina cu gazele de esapament de la un Aro :)) Spor la tractat, dar aveti grija de unde tractati!

Salut! Ieri nu am intrat deloc pe samp, premiera :)) Si am vazut ca iar se baga desteptu ala in seama cu panditu pe la colt. Eu pe asta l-as extermina cu gazele de esapament de la un Aro :)) Spor la tractat, dar aveti grija de unde tractati!

Daca nu are ceva mai bun de facut...Lasa-l sa sufere.:))

Bună seara, am ajuns şi de la liceu, urâtă vreme, a fost mai urât ca ieri, viscol, ger, ninsoare..zici că suntem în mijlocul lui ianuarie, nu la sfârşitul lui martie. Ne auzim în game peste 30 de minute, încă 2 zile şi vacanţa mult aşteptată..

Seara buna. Doar ce am ajuns si eu de la liceu.. Si in Constanta e o vreme de tot rahatu', ieri a si nins, acum s-a topit zapada, totu' e ud, mai e si viscol.. Ma duc sa mananc si intru si eu in game.

Bună seara, am ajuns şi de la liceu, urâtă vreme, a fost mai urât ca ieri, viscol, ger, ninsoare..zici că suntem în mijlocul lui ianuarie, nu la sfârşitul lui martie. Ne auzim în game peste 30 de minute, încă 2 zile şi vacanţa mult aşteptată..

Da.. vacanta :X... dar cica eu sambata pe 6 aprilie fac scoala :))).. dar cine se duce :D..