Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Oare se inchide srv?

In ultima perioada, am intampinat foarte multe atacuri de tip DDoS venite de la diverse retele botnet.

Ce este o retea botnet? Am putea explica pe scurt ca este o retea compusa din cateva mii, zeci de mii sau chiar sute de mii de calculatoare infestate, care se afla in controlul unui hacker. De fapt, este impropriu spus hacker. Hackerii sunt niste baieti, in topul lantului trofic al raufacatorilor.

In momentul lansarii unui atac din partea a zeci de mii de calculatoare, serverul vitima este inundat cu date si pur si simplu umple toata banda disponibila, astfel ca utilizatorii legitimi nu mai pot accesa serviciul, indiferent de acesta: web, mail, server jocuri etc.

Comunitatea B-Zone a pus la dispozitie utilizatorilor servere puternice si banda de internet cat sa ajunga pentru toata lumea, problema este ca atacatorul detine MULT mai multa banda decat noi, sau chiar decat un ISP.

In mod sigur sunt multi dintre voi care au intrebari, de genul "De ce nu faceti nimic?", sau "De ce alte servere din Romania nu au probleme ca voi?". Ei bine este foarte simplu sa raspundem la aceste intrebari: Facem deja tot ce putem, colaboram cu ISP-ul, adunam date si le vom preda chiar autoritatilor!

Alte servere din Romania nu au INCA aceste probleme, din simplu motiv ca nu reprezinta interes pt. atacatori. Daca ar fi atacate, s-ar intampla acelasi lucru si cu acestea. Care este explicatia? Si ei au acceasi provideri ca si noi, nimic special. Banda de internet este acceasi, in momentul unui atac vor pica. Bineinteles, nu orice atac, ci unul de proportii mari, asa cum am patit si noi.

Tot ce putem sa va promitem in acest moment este ca, facem tot posibilul sa rezolvam problema.

O seara buna

Şedinţa se amână pentru mâine seară la ora 20:00. Avem foarte multe de discutat, dacă nu aveam aşa multe, ziceam pe forum, dar.. asta e situaţia.

O sa ne comunici si numele viitorului sublider maine?

O sa ne comunici si numele viitorului sublider maine?

Nu, subliderul îl voi alege duminica viitoare. De ce? Pentru că nu l-am ales încă, am mai multe persoane pe listă, iar duminică voi lua o decizie.

Aaaa, poi oare ce are asa important sa ne zica?

Putea posta aici si sa inchida topicul pana maine!!

Avem destul de multe de discutat, nu pot scrie aici că nu ar citi nimeni un roman întreg.

Nu, subliderul îl voi alege duminica viitoare. De ce? Pentru că nu l-am ales încă, am mai multe persoane pe listă, iar duminică voi lua o decizie.

Avem destul de multe de discutat, nu pot scrie aici că nu ar citi nimeni un roman întreg.

Krysty sau empty asa faceau cand nu se tinea sedinta... Din diferite motive.

Oricum maine nu o sa fie multi la sedinta..

Cum o mai duceti fiilor? Miercuri merg la Alba si joi dimineata dau examenul psihologic si sportiv pentru liceul militar. Rup antrenamentele in astea 3 zile ramase. Ne vedem in joc cand termin cu toate astea. Wish me luck.

Neata si va pup :*. Am venit de la Politie ,fusei sa-mi fac buletinul. Vad ca tot nu merge serverul :((

Salut. Vad ca sunteti cam slab la spam. Nu e laur on?:))

Stai să-mi încarc bateriile.

Neaţa, acum m-am trezit şi eu.

Neata, mai inainte m-am trezit si eu si acum imi savurez cafeaua.. Ca de tigari m-am lasat....