Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Acum eşti şi nesimţit? GATA ! Mă duc DIRECT la BOBO să-ţi dea BAN, nu se poate aşa frate. Când ţi-am spus că te iubesc, că pentru tine mă las şi de fumat ţi-a plăcut, da? Acum vi şi-mi spui că ţi-ai găsit pe altcineva? Bine, o regreţi asta !

Poţi să te duci şi la Botmasterul care controlează reţeaua de botnet care a atacat aseară comunitatea, poate o să ia măsuri. Hai mai uşor cu spamul să postez şedinţa pe o pagină nouă :)), vise..

Poţi să te duci şi la Botmasterul care controlează reţeaua de botnet care a atacat aseară comunitatea, poate o să ia măsuri. Hai mai uşor cu spamul să postez şedinţa pe o pagină nouă :)), vise..

Haha, stai să vină BMW, bucură-te dacă o pui 5 pagini mai încolo... :))

Bună seara, aceasta este prima şedinţă, sper că şi ultima, pe care o ţin pe forum.

Voi începe cu problemele de la raportul de activitate:

Golden_Sepiroth - you will receive a FW, because in 15 minutes you towed 4 cars with the same type of damage.

http://postimg.org/image/ebwf0xiax/

http://postimg.org/image/obrbgttk9/

http://postimg.org/image/zf6c8opgp/

http://postimg.org/image/ygukk51ih/

Bercea17 - vei primi FW pentru tractarea unei maşini de poliţie fără /dl ( http://postimg.org/image/44rqz15ib/ ). Graba strică treaba, îmi pare rău..

Sh1n3 - vei primi un avertisment verbal pentru tractarea unei maşini de poliţie fără /dl, pentru că raportul nu era obligatoriu în prima săptămână, altfel primeai FW ( http://postimg.org/image/qeqfoijch/ ).

Având în vedere că Bercea17 a luat FW pentru acest raport, premiul pentru cele mai multe tractări din această săptămână îl va primi Laur25, felicitări!

Am verificat raporturile de la Mecanicul săptămânii, nu sunt probleme. Premiul pentru cele mai multe refill-uri şi repair-uri îl va primi tot Laur25, felicitări!

Pentru a spori activitatea la jobul secundar ( mecanic ) am decis să măresc minimul de refill / repair la 30 ( de fiecare ). Aşa că, de acum, vreau să fiţi mai activi, cel puţin până în luna mai când va începe sezonul tezelor.

Am stabilit 3 site-uri de upload atât pentru raportul obligatoriu, cât şi pentru mecanicul săptămânii. De acum înainte doar pe aceste 3 site-uri aveţi voie să vă uploadaţi pozele pentru raporturi.

a) Imgur - doar în album, aveţi acolo după ce puneţi pozele opţiunea "create an album", folosiţi-o.

b) Postimage

c) Picassa - aveţi tutorialul de folosire la Informaţii, acest site sunteţi obligaţi să îl folosiţi dacă aveţi peste 200 de poze. De asemenea, îl puteţi folosi şi dacă nu aveţi 200 de poze.

Vreau să vă mai zic de încă un update. Am făcut o mică restructurare la regulament, am introdus şi secţiunea Limbaj şi comportament, citiţi-o şi învăţaţi-o, în caz contrar se veţi fi sancţionaţi, în funcţie de caz.

Rank-up:

La rank 2 vor fi promovaţi următorii: Cerry., Zww şi Cudder.

La rank 3 va fi promovat următorul: Matteo.

La rank 4 va fi promovat: Icsem.

Felicitări tuturor care aţi primit rank-up.

Icsem, de acum faci parte din staff-ul facţiunii, ai grijă cum tratezi această funcţie, aşa cum o primeşti, o şi poţi pierde. Îţi voi da PM cu modelul de test.

Intex - vei primi FW Clear.

În urmă cu o zi, am realizat cu acordul lui Kelton, topicul de Activităţi şi evenimente.

Mi-am propus să fac un târg săptămânal de 30 de minute, în care o să vindem refill / repair cu 1$. Acest târg, precum şi celelalte activităţi care vor fi postate acolo, vor fi obligatorii. Pentru cei care nu pot veni, o să fac un model special în topicul de Învoiri.

În afara acelui târg, m-am gândit, pentru a spori şi activitatea celor cu rank 4+, să îi las să organizeze diferite activităţi, eventuri în cadrul facţiunii pentru care îmi vor cere aprobarea prin PM. Aşadar, pentru membrii rank 4+, când vreţi să organizaţi o activitatea, îmi ziceţi cu cel puţin 24 de ore înainte ideea voastră prin PM.

După o zi de la postarea aceasta, voi deschide topicul înapoi şi vreau ca fiecare dintre voi să voteze o zi şi o oră pentru târg, din următoarele de mai jos, ţineţi minte, doar o singură alegere:

Luni - ora 20:30, ora 21:00.

Marţi - ora 20:30, ora 21:00.

Miercuri - ora 20:30, ora 21:00.

Joi - ora 20:30, ora 21:00.

Vineri - ora 20:30, ora 21:00.

Sâmbătă - ora 12:00, ora 13:00, ora 19:00, ora 19:30, ora 20:00, ora 20:30, ora 21:00.

Duminică - ora 12:00, ora 13:00, ora 18:00.

Am făcut şi un topic pentru a ţine evidenţa membrilor la şedinţe şi la activităţi. În cazul în care un membru rank 4, organizează o activitate, îmi va trimite prin PM: membrii prezenţi, învoiţi, absenţi, dar şi poze. Astfel, voi vedea cine se implică în activităţile facţiunii şi cine merită rank-up, pentru că nu doar raportul contează.

În legătură cu funcţia de sublider. Vă repet pentru ultima oară, subliderul îl voi alege în această duminică. Am mai multe persoane în vizor şi vreau să văd cum se descurcă în această săptămână, nu vă dau mai multe detalii, vă pot promite doar că duminică o să avem sublider.

Atât pentru această săptămână, dacă am uitat ceva voi reveni cu edit, în orice caz spor la treabă în noua săptămână şi vacanţă plăcută vă urez.

Edited by TL Blue96

Luni - ora 20:30, ora 21:00.

Marţi - ora 20:30, ora 21:00.

Miercuri - ora 20:30, ora 21:00.

Joi - ora 20:30, ora 21:00.

Vineri - ora 20:30, ora 21:00.

Sâmbătă - ora 12:00, ora 13:00, ora 19:00, ora 19:30, ora 20:00, ora 20:30, ora 21:00.

Duminică - ora 12:00, ora 13:00, ora 18:00.

Până mâine la ora 20:00 vreau ca fiecare să posteze o singură zi şi o singură oră, Doar votaţi până mâine, fără "salut, ce faceţi" vă rog. Exemplu de vot: Duminică - ora 20:00. Să fie clar doar un singur vot fiecare până mâine la ora 20:00.

Vineri ora 21:00

P.S. Bafta mai departe icsem.... Imi pare rau ca ne parasesti asa...

In alta ordine de idei bun venit celor noi si avei grija la posthunteri.

Edited by Delgado

Sămbăţă la ora 20:30.

Abia m-am trezit şi eu, aveţi mare, mare grijă cu CatinuBox, n-ai fi crezut ca sunt astfel de specimene pe server, dar asta este realitatea.