Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Parcă ai şi ce inactivule, eşti bun doar de spam pe forum. :))

Hai hai.. Ca doar saptamana asta am fost cam inactiv... Ca am avut si eu putina treaba....

Neata la toti..

Salut!

Bine, eu ma duc sa mananc ceva, ne auzim apoi.

Nici eu nu cred ca pot ajunge.

Alea de la targ le putem pune la raportul de mechanicul saptamanii?

Noapte bună celor care se culcă, acum vă deschid topicurile cu rapoartele, vă sfătuiesc să vă grăbiţi dacă nu v-aţi terminat raportul.

Delgado, ai făcut cererea până pe 12 aprilie, mâine dacă nu vei intra în joc o să fi dat afară, ai 24 de ore fix de la acest post.

Am avut probleme cu parintii si de asta n-am putut intra nici acum. Incerc sa rup tractarile macar acum in ultima suta de metrii si sa ajung la targ. Scuze pentru inactivitate.

Am avut probleme cu parintii si de asta n-am putut intra nici acum. Incerc sa rup tractarile macar acum in ultima suta de metrii si sa ajung la targ. Scuze pentru inactivitate.

bine ai revenit printre noi...

Spor la tractat..

bine ai revenit printre noi...

Spor la tractat..

Mersi frumos. Am auzit de accidentul tau. Mare pacat.... Ai grija ce faci sa nu se agraveze situatia pe viitor. Pune gheata , fa o pauza, stii tu...chestii de genu'.

Mersi frumos. Am auzit de accidentul tau. Mare pacat.... Ai grija ce faci sa nu se agraveze situatia pe viitor. Pune gheata , fa o pauza, stii tu...chestii de genu'.

Da stiu, si-a mai revenit. Adica aseara era putin unflat...

Bună dimineaţa, v-am mai zis că săptămâna aceasta nu facem activităţi. Duminică la şedinţă o să facem o nouă sesiune de voturi pentru ora târgului, ziua rămâne sâmbătă, că atunci pot şi eu. Ne auzim peste 30-40 de minute în joc.

Bună dimineaţa, v-am mai zis că săptămâna aceasta nu facem activităţi. Duminică la şedinţă o să facem o nouă sesiune de voturi pentru ora târgului, ziua rămâne sâmbătă, că atunci pot şi eu. Ne auzim peste 30-40 de minute în joc.

Da ce faci tu 30-40 de minute, nebunule? :emo: