Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Felicitări celor promovaţi la şedinţă, chit că simt că sunt luat de prost şi nedreptăţit, dar asta e îmi continui drumul.

Mă pun în pat la o Fifa 13 puţin, şi poate întru mai încolo în joc.

Felicitări celor promovaţi la şedinţă, chit că simt că sunt luat de prost şi nedreptăţit, dar asta e îmi continui drumul.

BmwX5 - 17.03.2013 data intrării. Rapoarte: 103(1) 128(2)

- 31.03.2013 data promovării la rank 2. Rapoarte: 68(1) 74(2) 74(3)

Zww - 06.03.2013 data intrării. Rapoarte: 79(1) 67(2) x(3) x(4) 51(3). Primele 2 rapoarte sunt făcute înainte să împlineşti 2 săptămâni, după aceea inactivitate 2 săptămâni.

08.04.2013 data promovării la rank 2. Rapoarte: 40(1) 40(2)

Acum ai înţeles? Am făcut asta ca să elimin suspiciunile tale, acelea că eu favorizez.

De ce a iesit tom.hagen? :-?

Din cauza programului suprasolicitant pe care îl avem noi în TTC, pentru că suntem no-liferi.

Încă ceva, am văzut că multora nu le convine că e Devil sublider. Nu înţeleg de ce mai staţi aici, sunteţi liberi să plecaţi, devil va avea funcţia de sublider până nu o să mai fiu eu lider şi asta să fie CLAR.

Bafta la fifa. Vezi poate iei bataie si cu buti..:))

Se pare ca Dinamo a jucat mai prost decat ma asteptam,se vede ca nu au jucat cativa jucatori importanti.

@Hai ca eu ies,vorbim maine dimineata,noapte buna !

Blu, nu fi suparat ca a PIERDUT Dinamo.. Asta e , e un meci de fotbal. :D

Eu tin cu Steaua ba,nu stii asta ? Ai mai fost si in Paterno cu mine...

Noapte bună, deja m-am săturat, am încercat să vă las cât mai liber ca să vă şi distraţi, că până la urmă ăsta e scopul jocului, dar aţi întrecut măsura, mulţi dintre voi. Am ajuns la concluzia sunt prea bun cu voi şi mă luaţi de prost, nu zic toţi, unii din voi. Ei bine, vă place, nu vă place, perioada asta a luat sfârşit, o să vedeţi despre ce vorbesc. Până atunci:

Târg - sâmbătă ora 20:30

Şedinţă - duminică ora 20:30

2 învoiri pentru şedinţă şi 2 învoiri pentru târg pe lună.

Noapte bună, deja m-am săturat, am încercat să vă las cât mai liber ca să vă şi distraţi, că până la urmă ăsta e scopul jocului, dar aţi întrecut măsura, mulţi dintre voi. Am ajuns la concluzia sunt prea bun cu voi şi mă luaţi de prost, nu zic toţi, unii din voi. Ei bine, vă place, nu vă place, perioada asta a luat sfârşit, o să vedeţi despre ce vorbesc. Până atunci:

Târg - sâmbătă ora 20:30

Şedinţă - duminică ora 20:30

2 învoiri pentru şedinţă şi 2 învoiri pentru târg pe lună.

Blue, am spus de atatea ori, ora la targ nu este buna, sambata seara la 20.30 toti sunt afara.

Salut,eu acum am ajuns de la fotbal intru in game sa vad daca e ceva de tractat.

Blue, am spus de atatea ori, ora la targ nu este buna, sambata seara la 20.30 toti sunt afara.

Salut,eu acum am ajuns de la fotbal intru in game sa vad daca e ceva de tractat.

Asta am incercat sa ii explic si eu...dar ei au votat, ei au vrut ora asta...nu avem ce face :)))

Ma pun si eu la somn. Vorbim maine cand vin de la scoala. Noapte buna

Edited by MoH c0smiNNN

Eu tin cu Steaua ba,nu stii asta ? Ai mai fost si in Paterno cu mine...

Si eu, dar BLU ---> Blue blood, e dinamovist , hai sa-i facem in ciuda ca dinamo e varza:)) MIe si lui cosmin, alyin, ne-a iesit destul de bine.

O sa zica sa numai vorbim nici pe Forum .. Oricum le-a dat-o pandurii:X

Lea stins lumina,gata ma bag si eu la somn sunt obosit rau si maine ma trezesc de dimineata sa ma duc la liceu la un tovaras,daca e ne auzim maine dupa ora 14:00 cand vin,bafta la tractat si noapte buna,aveti grije ce faceti.

Buna dimineata. Vreau mai multa seriozitate de la voi si sper sa nu mai vad episoade de genul Tom.Hagen, care spune ca iese ca am favorizat eu nu stiu ce membru si ca am eu ceva cu el. Da, am ceva cu membrii inactivi si probabil ca se numara printre ei. :)