Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Va salut!Am ajuns si eu de la liceu.Ma duc sa vad noul episod din The Mentalist si dupa intru la tractat.

Salutare!

Acum am ajuns si eu acasa, am ceva de scris si apoi ne auzim in game.

Cand poti sa-mi zici sa jucam meciurile alea de pool ca sa scapam si noi.

Doamne ba,cat de mare poate fi foamea asta dupa puncte in PD..M-am dus 1 minut sa-mi aduc ceva de baut si ca sa vezi,m-a omorat...Acum stau 2000 de secunde la jail..

Salut, bafta tuturor celor care au dat [ vor da ] simulare la romana [ matematica ], sa va puneti cu burta pe carte, miercuri aveti simulare, ce bine de mine ca-s a 9-a.

Idem.

Ce faceti ma?

poftiti niste muzica faina...

https://www.youtube....h?v=7ASwmOsE3Ug

Uite aici muzică bună:

http://www.youtube.com/watch?v=AkP-Lun4Kx4

Am venit şi eu de afară, ne auzim în joc.

Doamne ba,cat de mare poate fi foamea asta dupa puncte in PD..M-am dus 1 minut sa-mi aduc ceva de baut si ca sa vezi,m-a omorat...Acum stau 2000 de secunde la jail..

Se mai intampla, e naspa cu 3 departamente, ganditi-va, 90 de PD care tot vor carnete, sa dea amenzi :)). De pe autostrada Los Santos - Las Venturas am dat in 4 radare, nu glumesc. Edited by rTs FinsteR

Am trecut duminică dimineaţa, mergeam spre banca ls şi la gsls mi-a sărit un civil în faţa maşinii şi am luat wanted. Ajung la bancă, 2 maşini de poliţie "Blue_BlooD te predai?" la câteva secunde..deci n-ai ce să faci.

Va salut!Acum ma uit la meciul lui United.In minutul 10 era deja 2-0 pentru United. :)) Al 20-lea titlu vine in seara asta. ;)

Si ce mai faceti ma? Eu stau si ma uit la meci aucm.

Nu pleca ma nab , te plangi pentru un FW de care scapi in 3 saptamani? E adevarat ca n-a fost cine stie ce ,,limbaj vulgar,, , dar totusi nu poti spune ca n-ai gresit si tu. Nu mori pentru 1 FW acuma....

Nu vreau sa vorbesc despre asta, o sa ma gandesc si o sa vad daca este decizia corecta.

O sa pun in balanta momentele frumoase si cele mai putin frumoase.