Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bună dimineaţa, acum m-am trezit şi eu, a făcut frumos Kelton la Complaints, acum nu mai trebuie să căutăm în toate reclamaţiile când face cineva post. :)) Ne auzim diseară, azi am 7 ore, baftă.

Foarte bine a fost reorganizata sectiunea de complaints. Macar acum stiu unde sa citesc reclamatiile interesante / amuzante (lideri si admini)

Va salut!Am venit si eu de la scoala.Ma apuc sa fac niste tractari pentru ca mai pe seara cred ca o sa ma duc pe afara.

Bună seara, am ajuns şi eu de la liceu, ce greu a trecut ziua, îţi venea să faci orice altceva pe vremea asta aşa frumoasă, numai şcoală nu, dar asta e. Mâine e ultima simulare la ăştia mari şi iar intru la 14:30, e perfect, pierd cele mai grele ore din zi, mai rămân 5..

Salut, acum am venit de la scoala! Ce mai faceti? Maine o sa fie cea mai usoara zi de scoala. Va place logo-ul? :>

Mie imi place.Poate ar fi trebuit sa pui textul sub tow truck.

Ce noroc :)) . Si eu tot 5 ore am maine...Dar inainte cu 2 ore de pregatire la matematica. :)) Sambata iar fac scoala , voi ?

Noi recuperam pe 17 mai dar oricum nu ma duc. :))

Eh... s-a dus si vremea mea:

Succes in continuare tuturor, mi-a facut placere sa fiu intr-o factiune asa de frumoasa si mi-a facut placere sa cunosc jucatori/persoane ca voi. Va multumesc ca m-ati placut, m-ati enervat, m-ati injurat, m-ati ajutat, etc. Fiecare apreciere/respingere din partea voastra pentru mine a fost o lectie si am invatat cum sa ma comport, cum sa respect si cum sa duc pana la capat ceea ce am inceput. Am intrat aici ca sa ajut, eu zic ca asta am si facut. Iti multumesc foarte mult Blue pentru sansa acordata de a iti fi un membru. Cand intram in joc, intram doar ca sa il ajut pe Blue, doar ca sa il fac sa se simta mai bine, pentru a il ajuta pe Blue si pentru a va ajuta pe voi. Acum mafiile sunt o placere, war-uri frumoase, fara certuri/nervi/stres/s.a.m.d. Asta este! Sper ca mi-am dus treaba pana la capat. Am ajutat cat am putut de mult. Blue, inca odata iti multumesc foarte mult pentru tot ceea ce ai facut pentru mine. Am sa te rog ca orice nelamurire, orice problema in cadrul factiunii sa mi-o impartasesti, poate te pot ajuta intr-un fel sau altul. Nu te lasa influentat de membrii sau anumiti jucatori care sunt invidiosi si incearca sa scape de tine. Lupta mai departe. Vei ajunge departe cu membrii pe care ii ai acum, chiar sunt daruiti Tow Truck. Succes in continuare, pastram legatura!

Cu respect , JeaN.

DeviL, ai grija cu posturile ca o sa te intreaca Bmw in curand. :))

Nu cred ca am sanse sa-l intrec. Daca nu revenea, poate. da asa. nu cred.

Bafta mai departe Jean.

Suna mai bine la urma... Va pupa jean:X

Edited by rTs BmwX5