Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pentru mine nu conteaza, pentru Bmw da. Ce mai faceti?

Nu conteaza nici pentru mine, vRoiam doar sa va arat ca am noroc la pagini noi..

Lasa ca intra Don Barzini...

A tot intrat Don Barzini. :))

ALTA PAGINA NOUA!!

aveti bafta doar la o pagina noua. Restul sunt ale mele..........

Edited by rTs BmwX5

Noapte bună, mă duc la somn. Ne auzim mâine. Îmi pare rău că n-am prea intrat astăzi, m-am jucat triburile. :))

Cum să stai mă la tuns 2 ore, eşti femeie? Aaa stai, te-a tuns jos acolo şi aveai pădure..

Lasa ca intra Don Barzini...

A intrat şi Don Barzini "am lag, nu pot veni la war" :)).

Mulţumesc oricum celor prezenţi, aţi primit şi prima cei care aţi fost tot war-ul, ne auzim mai târziu. Vă rog să vă schimbaţi jobul înapoi în mecanic toţi.

Cum să stai mă la tuns 2 ore, eşti femeie? Aaa stai, te-a tuns jos acolo şi aveai pădure..

Mulţumesc oricum celor prezenţi, aţi primit şi prima cei care aţi fost tot war-ul, ne auzim mai târziu. Vă rog să vă schimbaţi jobul înapoi în mecanic toţi.

30 de minute am stat la tuns, restul a fost statul prin staţii după autobuze, circulă ca .... acum.

Toti nu erati la ora aia acasa.

Dar daca era obligatoriu toti erati la ora aia acasa...

Neata. Acum m-am trezit. Ce mai faceti?

O intrebare :D. Voi si de Inviere o sa stati la pc sa jucati samp? =)))

bmw sa inteleg ca daca o sa fie o activitate obligatorie de Inviere tu o sa fii prezent? :))

Edited by c0smiNNN

bmw sa inteleg ca daca o sa fie o activitate obligatorie de Inviere tu o sa fii prezent? :))

Nu, asta e si normal. Dar a fost un noroc ca am fost la activitate, ca, chiar atunci am venit de la fotbal.

Dar eu nu sunt nolifer ma. Dar cand nu am ce face.........

Neata:*.=)) Ce tare esti Blue =)) .

Totusi, activitatea noastra nu e sa facem War-uri, daca voiam asta, eram in mafii. :))

Bine zis devil, dar totusi, le acordam prea multe avantaje celor din Taxi SF.

Adica la ambele war-uri au avut avantaje.

Edited by rTs BmwX5

Bine zis devil, dar totusi, le acordam prea multe avantaje celor din Taxi SF.

Adica la ambele war-uri au avut avantaje.

Nici Daniel. nu se aştepta să fie 25 de oameni la ora 21:00. Deci.. :)) Oricum n-am vrut să fie activitate obligatorie că e săptămâna mare.. Dacă ziceam că dau FW pentru absenţă, ne strângeam vreo 15 membrii sunt sigur că se puteau face nişte eforturi :)).

Totusi, activitatea noastra nu e sa facem War-uri, daca voiam asta, eram in mafii. :))

Cum să nu fie, e singurul lucru prin care ne putem deosebi de celelalte facţiuni paşnice. :)) Cine a venit aici doar să tracteze e de rău. Prin activitate nu ne putem deosebi. De exemplu un civil pe stradă dacă îl întrebi ce facţiune e mai activă TTC sau F/M, normal că zice F/M doar pentru că oferă heal şi îl ajută cu ceva pe el personal, dar noi că îi tractăm maşina parcată aiurea, îi facem un rău lui, nu se gândeşte că facem un bine societăţii. :))

Aa, scuză-mă tu de Joia mare erai la Cina cea de Taină cu apostolii tăi icsem şi t3kt0nyck.

Aa, scuză-mă tu de Joia mare erai la Cina cea de Taină cu apostolii tăi icsem şi t3kt0nyck.

Buna asta, dar ai uitat sa il pui si pe d1abol1c =)))))))))

Nickname: iCSEM

Level: 45.

Joc de: Aug 2010 .

Dorinta: - Sa ne iubim ca fratii si sa ascultam toti radio taraf

- Sa mai iesiti pe afara, mai lasati warul,antrenamentu. :)... Mai ales seara cand e distractie pe afara, voi Sa:MP.

- Nu va dati cine nu sunteti

- E un joc, nu o sa va ajute in viata de zi cu zi, nu o sa va ajute la facultate nicaieri..

Adevarat .

Edited by c0smiNNN

Blue.

De ce vorbesti in numele meu si ma iei la misto ? :|

Eu atat iti spun, cand o sa ai anii nostrii, permis, masina,prietena. O sa fie altfel :)

Nu o sa-ti mai petreci tu toata seara pe Sa:MP, o sa iesi si tu la distractie, pub-uri chestii de genu, plimbare cu masina, gratare, sa joci o rema, sa iesi in club. O sa ti se schimbe viata radical, si atunci cand o sa auzi de Sa:MP o sa fie altfel.

Imi place sa ma joc, ma joc mult, dar daca am in plan intr-o zi sa fac ceva, aia fac. Nu renunt eu la un billiard pentru un war care nu-mi foloseste la nimic,sau doar un wanted 6 si 6kk jail :|, decat o PRIMA de Pasti ( cei care au intrat, au intrat pentru PRIMA,unii au intrat doar pentru bani.)

Eu te-as ruga sa nu ma iei la misto cu chestii de genu, imi traiesc viata din plin, dar in acelasi timp ma joc si Sa:MP, si daca intr-o zi ploua, sau nu am planuri, stau 24/24 pe Sa:MP, dar daca intr-o zi trebuie sa plec de la 5, pana la 5 Sa:MP, pe urma am plecat si seara/noapte cand ma intorc, mai bag un Sa:Mp de cateva ore.

Stiu ca poate ti se pare ciudat ce zic, sau te superi si chestii de genu, dar eu am vrut sa-mi arat punctu de vedere, antrenamentele, warurile, activitatile SEARA sunt cea mare prostie la acest joc, practic te obliga sa stai in casa pentru "rank -up" pentru chestii de genu., Am o anumita varsta, vreau sa mi-o traiesc, intelege-ma, si n-am in cap sa plec prea curand de aici, uita-te si tu :

28.04.2013 20:47

icsem a primit rank 2

11.04.2013 18:20

icsem a intrat in factiune

09.04.2013 20:59

icsem a iesit din factiune

08.04.2013 21:45

icsem a primit rank 4

21.03.2013 22:17

icsem a primit FactionWarn

17.02.2013 21:33

icsem a primit rank 3

03.02.2013 20:53

icsem a primit rank 2

16.01.2013 20:07

14.01.2013 11:24

23.12.2012 21:21

icsem a primit rank 2

23.12.2012 21:19

icsem a primit un FW clear

25.11.2012 19:53

icsem a primit FactionWarn

17.11.2012 16:34

16.11.2012 20:49

04.11.2012 13:05

Nu te supara, si hai sa incheiem subiectu asta, ca pe urma iar va fii ca Steaua-Dinamo si iar ajungem sa nu ne mai vorbim cateva zile :).

Totusi, e un joc, si intelege asta.

Edited by icseM SV

Salut zilele astea cred ca nu am sa mai intru de loc in game, ieri a fost ziua mea, am intrat foarte putin Azi Vinerea Mare la fel, de maine nici nu se mai pune problema sa intru, am sa va spun de acum sa aveti un Paste Fericit, alaturii de cei dragi, sanatate si fericire.