Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut zilele astea cred ca nu am sa mai intru de loc in game, ieri a fost ziua mea, am intrat foarte putin Azi Vinerea Mare la fel, de maine nici nu se mai pune problema sa intru, am sa va spun de acum sa aveti un Paste Fericit, alaturii de cei dragi, sanatate si fericire.

Multumesc la fel tati :D.

Blue.

De ce vorbesti in numele meu si ma iei la misto ? :|

Eu atat iti spun, cand o sa ai anii nostrii, permis, masina,prietena. O sa fie altfel :)

Nu o sa-ti mai petreci tu toata seara pe Sa:MP, o sa iesi si tu la distractie, pub-uri chestii de genu, plimbare cu masina, gratare, sa joci o rema, sa iesi in club. O sa ti se schimbe viata radical, si atunci cand o sa auzi de Sa:MP o sa fie altfel.

Imi place sa ma joc, ma joc mult, dar daca am in plan intr-o zi sa fac ceva, aia fac. Nu renunt eu la un billiard pentru un war care nu-mi foloseste la nimic,sau doar un wanted 6 si 6kk jail :|, decat o PRIMA de Pasti ( cei care au intrat, au intrat pentru PRIMA,unii au intrat doar pentru bani.)

Eu te-as ruga sa nu ma iei la misto cu chestii de genu, imi traiesc viata din plin, dar in acelasi timp ma joc si Sa:MP, si daca intr-o zi ploua, sau nu am planuri, stau 24/24 pe Sa:MP, dar daca intr-o zi trebuie sa plec de la 5, pana la 5 Sa:MP, pe urma am plecat si seara/noapte cand ma intorc, mai bag un Sa:Mp de cateva ore.

Stiu ca poate ti se pare ciudat ce zic, sau te superi si chestii de genu, dar eu am vrut sa-mi arat punctu de vedere, antrenamentele, warurile, activitatile SEARA sunt cea mare prostie la acest joc, practic te obliga sa stai in casa pentru "rank -up" pentru chestii de genu., Am o anumita varsta, vreau sa mi-o traiesc, intelege-ma, si n-am in cap sa plec prea curand de aici, uita-te si tu :

28.04.2013 20:47

icsem a primit rank 2

11.04.2013 18:20

icsem a intrat in factiune

09.04.2013 20:59

icsem a iesit din factiune

08.04.2013 21:45

icsem a primit rank 4

21.03.2013 22:17

icsem a primit FactionWarn

17.02.2013 21:33

icsem a primit rank 3

03.02.2013 20:53

icsem a primit rank 2

16.01.2013 20:07

14.01.2013 11:24

23.12.2012 21:21

icsem a primit rank 2

23.12.2012 21:19

icsem a primit un FW clear

25.11.2012 19:53

icsem a primit FactionWarn

17.11.2012 16:34

16.11.2012 20:49

04.11.2012 13:05

Nu te supara, si hai sa incheiem subiectu asta, ca pe urma iar va fii ca Steaua-Dinamo si iar ajungem sa nu ne mai vorbim cateva zile :).

Totusi, e un joc, si intelege asta.

c0smiNNN a zis "voi şi de Înviere staţi pe samp", adică ne-a făcut no-liferi. Eu am înţeles că voi sunteţi mai mari şi nu ştiu ce, nu aveţi timp, dar eu ce să vă fac? În facţiunea asta 3 sferturi dintre membrii au sub 16-17 ani şi la 16 ani, cel puţin eu, nu rup cluburile, eu pe la 8-9 seara sunt în casă în majoritatea zilelor. V-am înţeles pe voi că nu puteţi veni la war, dar crezi că mie îmi convine să stau să organizez activităţi PENTRU VOI şi după să vină unu care nu a fost prezent să mă facă no-lifer pentru că am făcut activitatea PENTRU VOI?

La şedinţă o să STABILIM DEFINITIV programul cu şedinţa şi târgul, iar regula cu 2 învoiri pe lună pentru fiecare va rămâne valabilă. Cine "îşi trăieşte viaţa din plin" nu înţeleg de ce se mai joacă sa:mp? Terminaţi odată pentru totdeauna cu chestiile astea, nu mai vă faceţi no-liferi aiurea, pentru că nici măcar unul dintre voi nu ştie situaţia din realitate al celui făcut no-lifer.

Ţi se pare că te-am luat la mişto? Dar tu ce ai făcut? "cei care au intrat, au intrat pentru PRIMA". Ar fi bine să laşi figurile astea, îmi bagi log-urile să mă impresionezi, am înţeles că eşti mai mare ca mine în realitate, dar uite surpriză, în joc eu sunt liderul şi tu membrul. Am înţeles şi că vrei să îţi trăieşti viaţa, cine nu ar vrea, dar atâta timp cât te mai joci sa:mp încearcă totuşi să respecţi şi programul impus în facţiune. Înţeleg că intri pentru distracţie când ai tu chef, dar eu cum vrei să organizez facţiunea când un membru intră doar dimineaţa şi altul doar seara de exemplu.

Eu, ca lider, trebuie să fac cumva să fie bine pentru toată lumea, dar voi dacă faceţi chestii de genul acesta, cum să fac? Dacă vă impun eu un program, nu o să vă placă, dacă vă las să alegeţi, săriţi ca arşi "cine dracu e on la ora aia?" Până la urmă, eu cum fac? Desigur, trebuie să îmi dau seama singur. Ce pot să fac? Vă pot impune un program şi cine nu îl poate respecta să plece, dar vă mai dau o şansă la şedinţa următoare să ALEGEŢI voi singuri data şi ora activităţilor obligatorii ale facţiunii.

Aveti doua variante, cine vrea sa-si traiasca viata din plin, sa si-o traiasca, lasati-va de SA:MP si traiti-va viata prin cluburi sau pe unde v-o traiti. Cine vrea sa se joace SA:MP, sa respecte programul si sa nu mai comenteze. Si asta nu v-o spune un "NO-LIFER", ci un om care munceste zi de zi sa poata face ceva in viata, si anune sa intre la Academie in vara, in acelasi timp avand timp si de SA:MP. Ganditi-va bine la ce vreti sa faceti sau ce scoateti pe gura, ca s-ar putea sa va intre la loc.

Aveti doua variante, cine vrea sa-si traiasca viata din plin, sa si-o traiasca, lasati-va de SA:MP si traiti-va viata prin cluburi sau pe unde v-o traiti. Cine vrea sa se joace SA:MP, sa respecte programul si sa nu mai comenteze. Si asta nu v-o spune un "NO-LIFER", ci un om care munceste zi de zi sa poata face ceva in viata, si anune sa intre la Academie in vara, in acelasi timp avand timp si de SA:MP. Ganditi-va bine la ce vreti sa faceti sau ce scoateti pe gura, ca s-ar putea sa va intre la loc.

Nu ma las de samp, pentru ca imi place sa il joc, dar ziua, seara am si eu un program, programul facut de mine, adica sa ies pe afara, sa stau cu prietena si cu prietenii.

Am mai ziso, activitatile astea sunt bune, doar ora, zic eu ca trebuie schimbata.

@ Blue, nu te-am facut no-lifer. :) Ce naiba bre.. ? Eu am zis asa ca o discutie, tu o iei ca o cearta/repros.. Nu am zis ca nu esti no-lifer si chestii de genu :-J. ( daca vrei mai detaliat sa vorbim, vorbim pe mess sau in joc, sa nu vada toata lumea, posibil ca asta te-a suparat asa tare ). Si Log-urile nu le-am pus sa te impresionez :-J:-J. Doamne. SI NU AM FIGURI.

@ Devil ?. Nu ma las de Sa:MP :|. Pot sa fac ambele. Am eu a 3-a varianta care o fac.

Si apropo, eu lucrez :) Acum am facut o pauza ca am probleme la scoala, dar .. Nu vorbi daca nu stii .

Nu ma las de Sa:MP, nici de TTC ca asa zic unii.

Si blue, nu te supara pe mine ca mi-am zis punctu meu de vedere sau sa ma privesti cu alti ochi.

Edited by icseM SV

Nu am de ce sa ma las de SA:MP, dar din cate stiu nici tu nu esti ONN mereu, si acum fara suparare de cand esti sublider nu ai venit la toate acctivitatile ( sedinta/targ ). Eu nu sunt genul de om care sa vorbesc pe la spate spun in fata ce am de spus, acum daca te superi chiar nu imi pasa, odata ce imi fac treaba. ( raport de activitate, sedinta, targ ), dar totusi e saptamana mare nu toti stau la pc, " ca tine ".

Edited by Dyduu

Nu am de ce sa ma las de SA:MP, dar din cate stiu nici tu nu esti ONN mereu, si acum fara suparare de cand esti sublider nu ai venit la toate acctivitatile ( sedinta/targ ). Eu nu sunt genul de om care sa vorbesc pe la spate spun in fata ce am de spus, acum daca te superi chiar nu imi pasa, odata ce imi fac treaba. ( raport de activitate, sedinta, targ ), dar totusi e saptamana mare nu toti stau la pc, " ca tine ".

Lasa-l ca se supara si iti da si tie 2 variante. Eu am avut de vorbit cu blue, si se baga el :).

Si daca imi da doua variante ma sperie sau ce? el vorbeste de noi si intra maxim o ora pe zi.

El e sublider, noi nu.

Dar hai sa inchidem subiecut.. :-J

@ Am auzit ca zic la lume ca Alexandra e baiat. Ba, numai mancati ... Ca Eu am si fb-u ei, si am vorbit si pe FB cu ea.. Asa ca .

Edited by icseM SV

Nu ma las de samp, pentru ca imi place sa il joc, dar ziua, seara am si eu un program, programul facut de mine, adica sa ies pe afara, sa stau cu prietena si cu prietenii.

Am mai ziso, activitatile astea sunt bune, doar ora, zic eu ca trebuie schimbata.

@ Blue, nu te-am facut no-lifer. :) Ce naiba bre.. ? Eu am zis asa ca o discutie, tu o iei ca o cearta/repros.. Nu am zis ca nu esti no-lifer si chestii de genu :-J. ( daca vrei mai detaliat sa vorbim, vorbim pe mess sau in joc, sa nu vada toata lumea, posibil ca asta te-a suparat asa tare ). Si Log-urile nu le-am pus sa te impresionez :-J:-J. Doamne. SI NU AM FIGURI.

@ Devil ?. Nu ma las de Sa:MP :|. Pot sa fac ambele. Am eu a 3-a varianta care o fac.

Si apropo, eu lucrez :) Acum am facut o pauza ca am probleme la scoala, dar .. Nu vorbi daca nu stii .

Nu ma las de Sa:MP, nici de TTC ca asa zic unii.

Si blue, nu te supara pe mine ca mi-am zis punctu meu de vedere sau sa ma privesti cu alti ochi.

Înţelegeţi şi voi că o facţiune are 30 de OAMENI, nu putem face programul după cum vor 3 dintre ei, cum am zis mai sus, la şedinţa următoare stabilim tot, cui nu o să îi convină acel program, e liber să plece. Şi v-aş sugera să terminaţi cu atacurile astea, el este şi va rămâne subliderul meu, fie că vă convine sau nu.

Înţelegeţi şi voi că o facţiune are 30 de OAMENI, nu putem face programul după cum vor 3 dintre ei, cum am zis mai sus, la şedinţa următoare stabilim tot, cui nu o să îi convină acel program, e liber să plece. Şi v-aş sugera să terminaţi cu atacurile astea, el este şi va rămâne subliderul meu, fie că vă convine sau nu.

Mie-mi convine, sunt cat de cat prieten cu el, il stiu de ceva vreme :) Dar nu-i permit sa-mi zica el mie sa ma las de joc.

Mie-mi convine, sunt cat de cat prieten cu el, il stiu de ceva vreme :) Dar nu-i permit sa-mi zica el mie sa ma las de joc.

Edited by icseM SV

Nu atac pe nimeni, doar am spus ce am avut de spus, sa nu ne mai spuna sa ne lasa.m de sa:mp.

Nu atac pe nimeni, doar am spus ce am avut de spus, sa nu ne mai spuna sa ne lasa.m de sa:mp.

UNDE V-A ZIS SĂ VĂ LĂSAŢI DE SA:MP? A zis la general, cine NU are timp de sa:mp să se lase, cine are timp să respecte programul. E aşa greu de înţeles? Gata cu comentariile, subiect închis.

Cat timp nu puteti respecta programul impus de Lider, iesiti din factiune si gata. Voi habar n-aveti de cate ori intru pe zi si va urmaresc sa vad daca tractati regulamentar, dovada ca azi l-am prins pe Costy. Sa nu credeti ca daca nu zic Salut pe /f, inseamna ca nu-s on, ba dimpotriva, fac asta pentru a va supraveghea ca sa vad cum va comportati in absenta mea sau a lui Blue. Si inca ceva, sa nu credeti ca o sa trec neobservate aceste reprosuri asupra mea, sunt prieten pana la un moment dat, cum ma atacati voi pe mine, asa o sa ma comport si eu. Sunt Subliderul acestei factiuni si nu accept asa ceva. Eu n-o sa ies din factiune prea curand, asa ca sa va obisnuiti cu asta.

Aaa, va convine sa ne luati peste picior, dar cand apare cate unul ca mine, care are caracter, nu va mai convine, nu? Uite ca eu nu sunt genul de Sublider, cum sunt altii din alte factiuni, care stau de forma si accepta toate criticile. Nu, eu am intors foaia cu voi. Voi tolera doar membrii model, care vor sa faca ceva. Nu va convine, iesiti.

Neata (:|. Am venit de la impartasit. V-am dat pe /f acum o saptamana si ceva numele meu de pe FB. Doar nu o sa il fac public aici sa va convingeti toti. Nu vreau sa ma stie acum tot serverul . O zi buna :* !

Neata fiilor , n-am mai postat de ceva vreme pe aici. Cum o mai duceti? La cine a venit iepurasu'?

@Alexandra. Stai linistita ca faptul daca esti sau nu baiat , nu este motivul pentru care nu mai putem dormi noaptea. Pe majoritatea nu ne intereseaza subiectul si pe tine ar trebui sa te intereseze cu atat mai putin parerile celorlalti.

@celorlalti.

Orice ati crede despre Devil , el este o probabil una din cele mai corecte persoane pe care le cunosc. Nici nu a sanctionat si nici nu a laudat fara motiv. El isi face treaba ca la carte si exact asa trebuie sa faca orice lider/sublider. Eu zic sa va revizuiti comportamentul inainte de a o face el. Cei care au fost cu mine in Paterno pe vremea lui LoLLiPoP isi amintesc sedinta in care ne-a restructurat programul cu antrenamente zilnice unde absenta = FW fara drept de apel. In acea seara au curs demisiile una dupa alta. Fiti bucurosi pentru ca momentan Blue si Devil inca sunt indulgenti cu voi si lasa cam prea mult de la ei asa ca nu intindeti coarda pentru ca se satura la un moment dat. Multumiti-va cu programul actual pentru ca poate fi mult mai rau , va asigur.

Edited by Delgado