Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bună seara, am ajuns de la fotbal, frumoasă ploaie m-am mai răcorit, a fost chiar perfect. :)) Ne auzim în joc dacă merge server-ul, târgul îl facem, vă anunţ eu pe forum dacă nu îl facem, deci să fiţi ON, o să terminăm repede că e finala azi.

Salut,am ajuns şi eu acasă,la mine plouă...Sper să se oprească cât mai repede să pot să mă duc şi eu la o terasă să văd finala..

Bună seara, am ajuns de la fotbal, frumoasă ploaie m-am mai răcorit, a fost chiar perfect. :)) Ne auzim în joc dacă merge server-ul, târgul îl facem, vă anunţ eu pe forum dacă nu îl facem, deci să fiţi ON, o să terminăm repede că e finala azi.

Eu oricum am detective!! Asa ca...

Nick: Blue_BlooD

Rank: 6

Competiţie de: 8ball

Premiu: 10.000$ ( Blue_BlooD - 5.000$, [bTD]Laur25 - 5.000$)

Data si ora: -

Desfăşurare: În decursul săptămânii viitoare

Membrii inscrisi prin PM: Blue_BlooD, [bTD]Laur25, Costy33, BmwX5

Taxa de înscriere: -

Alte detalii:

Model de PM pentru înscriere:

Nume:

Rank:

Competiţie de tip:

Cine doreşte să participe la această competiţie de 8ball pe miniclip să se înscrie prin modelul de mai jos prin PM mie. Premiul a crescut la 10.000$.

La 20:50 după ceasul din joc vă aştept la HQ pentru târg, baftă.

Salut, de afara, care-i treaba :D?

Hai ca postez un banc aici si dupa il postez la divertisment..

Soacra unui bărbat a plecat la plajă și nu s-a mai întors. Desigur că el anunță poliția. Peste o săptămână vine un polițist și-i spune:

– Avem pentru dvs 3 vești, una rea, una bună, și una foarte bună.

– Începeți cu cea rea.

– Soacra dvs s-a înecat iar noi am scos-o din apă.

– Care e vestea cea bună?

– Am strâns de pe ea o găleată de raci.

– Dar cea foarte bună?

– Mâine o scoatem din nou și vă invităm la o bere.

Ce mai faceti ma? Blue, acum ai voie sa aduti un alt sublider din exterior?

Nu, din interior.

Hai ca postez un banc aici si dupa il postez la divertisment..

Soacra unui bărbat a plecat la plajă și nu s-a mai întors. Desigur că el anunță poliția. Peste o săptămână vine un polițist și-i spune:

– Avem pentru dvs 3 vești, una rea, una bună, și una foarte bună.

– Începeți cu cea rea.

– Soacra dvs s-a înecat iar noi am scos-o din apă.

– Care e vestea cea bună?

– Am strâns de pe ea o găleată de raci.

– Dar cea foarte bună?

– Mâine o scoatem din nou și vă invităm la o bere.

Ai divertisment pentru asta.

Frumoasa finala , chiar frumoasa. Oricum se stia cine va castiga , dar a fost frumos. Noapte buna fiilor.

Tata, cand ai timp sa-mi dai transfer 2000$.

Cea mai frumoasă finală pe care am văzut-o vreodată, a câştigat şi favorita mea Bayern, deci perfect. Ne auzim în joc în timp ce ascult partydul kiss fm. :X

A fost o finală frumoasă, dar câştig nemeritat după mine, Borussia trebuia să fi câştigat, Neuer i-a ţinut în joc mult timp pe Bayern..

Cea mai frumoasă finală pe care am văzut-o vreodată, a câştigat şi favorita mea Bayern, deci perfect. Ne auzim în joc în timp ce ascult partydul kiss fm. :X

Bă,a fost frumoasă,Robben cel mai ratangiu,dar până la urmă tot el a fost omul finalei pentru că el a decis finala până la urmă,a dat pasă de gol şi gol,ambele din bulan aproape.Oricum ţineam cu Bayern din grupe,deci..

Mai frumoasa a fost Manchester United-Bayern Munich din '99.

Ma bucur cel mai mult ca a fost o finala intre doua echipe germane pentru ca nemtii chiar joaca fotbal ofensiv.Daca juca iar Barcelona cu Real,Barcelona juca pase la centru terenului si Real dadea gol pe contra-atac si ala era meciul :))

Ai iesit din jail ? Daca da, hai sa ascultam partydu` impreuna :D

Ai iesit din jail ? Daca da, hai sa ascultam partydu` impreuna :D

De abia am dat rob, nu am cum să ies aşa repede din jail. Ne auzim peste vreo oră în joc, spor la tractat mai aveţi 11 ore până voi închide topic-urile, grăbiţi-vă.

Eu aproape mereu cand dau rob platesc lawyer :P . Fac mai multe in timpu ala decat sa stau afk . :D