Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

De abia am dat rob, nu am cum să ies aşa repede din jail. Ne auzim peste vreo oră în joc, spor la tractat mai aveţi 11 ore până voi închide topic-urile, grăbiţi-vă.

Pentru 5k... mereu iau lawyer, si mereu dau rob pentru skill :)) Parca nu mai fac o data skill 4 :|

Edited by TEC RubbY

Noapte bună, am ieşit şi eu, nu uitaţi de raport, la ora 12:00 închid ambele topic-uri. Şi cine doreşte să se înscrie la Competiţi de 8 ball să îmi dea PM cu modelul pe care îl găsiţi în ultimul în topic-ul Competiţii. Spor la tractat pe ultima sută de metri, ne auzim mâine.

Noapte bună, am ieşit şi eu, nu uitaţi de raport, la ora 12:00 închid ambele topic-uri. Şi cine doreşte să se înscrie la Competiţi de 8 ball să îmi dea PM cu modelul pe care îl găsiţi în ultimul în topic-ul Competiţii. Spor la tractat pe ultima sută de metri, ne auzim mâine.

Noapte buna, /q :)).

Si ce mai ziceti ma baieti ?

Eu unu ma duc la somn, tu ?

Si eu cred... e plictiseala mare in joc, n-am ce face...

Ce post-hunteri avem aici, doar spam stiti sa faceti :>, la tractari de ce nu sunteti la fel ? :))

Ca sa fiu in rand cu lumea : Acum m-am trezit si eu, ce faceti?:> =))

Poi am postat deja raportul, ce sa mai facem?

Facem spam pe forum!!

Bună dimineaţa, acum m-am trezit şi eu, mă duc să mănânc şi o să intru în game în vreo 30 de minute, să nu uitaţi de raport, mai aveţi 30 de minute la dispoziţie să postaţi raportul, baftă.

Şi mai înscrieţi-vă la campionatul de 8ball, premiul a ajuns la 15k, mai multe detalii în topic-ul Competiţii.

Neata, neata. Se pare ca m-am trezit cam prea tarziu, am dormit vreo 10 ore, dar na, eu sa fiu sanatos :)). Ne auzim in game.

Salutari! Ce faceti ? :) Imi pare rau pentru ca ieri nu am putut veni la activitate, s-a ars switch-ul pe scara blocului :))))

Neatsa, se pare ca saptamana asta am fost cel mai bun :)). Sau cel mai no-lifer :-? ?

Ce conteaza, saptamana asta , veniti la mine cu " Domnu iCSEM " :> . Big daddy.:X