Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare colegi/colege! Am venit de pe-afara ca a inceput sa ploua...Ma duc sa mananc rapid si dupa o sa particip la eventul lui Blood daca e ceva interesant.

Noapte bună, o să ies şi eu în câteva minute, vă rog să nu uitaţi de târgul de mâine la ora 14:00, cine nu poate veni să facă cerere de învoire sau va primi FW. După târg s-ar putea să fac câteva event-uri, aşa că vă aştept în număr cât mai mare.

Cine doreşte să participe la competiţia de 8ball din cadrul facţiunii să citească ce trebuie să facă pentru a se înscrie. Găsiţi toate detaliile în topic-ul Competiţii.

Welcome celor noi şi aveţi grijă ce faceţi, în special cum tractaţi, raportul este obligatoriu pentru voi, deoarece aveţi destul timp până duminică la ora 12:00 să îl faceţi, dacă aveţi întrebări, îmi spuneţi ori prin PM, ori în joc.

Buna seara Tow Truck Company , imi pare rau ca nu am putut sa postez raportu si sa ajung la sedinta , am fost plecat la mare ..

Am fost luat prin surprindere si nu am stiu , nu am apucat sa fac cerere de inactivitate

Cine doreşte să participe la competiţia de 8ball din cadrul facţiunii să citească ce trebuie să facă pentru a se înscrie. Găsiţi toate detaliile în topic-ul Competiţii.

N-am mai jucat de mult timp biliard online, dar m-as inscrie. Putem sa jucam meciurile si pe alte platforme?

Noapte Buna am iesit si eu.

Welcome celor noi.

Buna seara. De astazi suntem colegi, acesta este primul meu post aici si singurul pentru o perioada lunga, nu prea postez pe la discutii. Sper sa ne intelegem!

Bun venit si celorlalti!

Noapte buna baieti, maine ne vedem la targ sper sa nu uitati de ia . :P

Welcome celor noi !

Edited by Imperioli

Buna dimineata colegi, acu m-am trezit si eu, hai ca intru in game sa le urez noilor colegi bine au veniti. WELCOME celor noi veniti si sper sa ne intelegem bine si la o durata foarte lunga in aceasta factiune.

Neata acuma m-am trezit si eu.\

Ne vedem la targ.

Salutare Baieti! Mai devreme am ajuns si eu din oras. Ce faceti? Ne vedem in game! ;)

Ultimul meu post aici. Voi ramane scurt. Mult succes tuturor , grija cum tractati , aveti grija de voi si ne vedem la rob.

Bafta Delgado!