Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, iti urez succes in tot ce ti-ai propus. Imi pare rau ca nu ai reusit sa faci tot ce te-ai propus pentru factiunea asta. Sper ca noul lider sa nu strice ce ai facut tu pana acum. Rememmber Tow Truck Owner DeviL

@, La cine te referi? La mine?

Edited by SweeT S4F

@, iti urez succes in tot ce ti-ai propus. Imi pare rau ca nu ai reusit sa faci tot ce te-ai propus pentru factiunea asta. Sper ca noul lider sa nu strice ce ai facut tu pana acum. Rememmber Tow Truck Owner DeviL

@, La cine te referi? La mine?

Spre deosebire de voi, Ynna mi-a trimis PM-uri cu acel raport, de ce să o degradez, când a respectat ce am cerut rank-urilor 5?

Spre deosebire de voi, Ynna mi-a trimis PM-uri cu acel raport, de ce să o degradez, când a respectat ce am cerut rank-urilor 5?

Bine bine hai ca devii plictisitor si raportu ala era o prostie si asta de rank 4 ,era asa de cand e serveru asta si ai schimbat tu acum ca esti mare lider...bafta sper sa nu te mai vad Edited by J m e c K

@, Si eu l-am facut,pana am azut ca lasi lideru,si nu am mai continuat.

Imi pare rau ca ti-am format,noi ,rank 5,o pararere asa proasta..eu m-am inplicat cat timp au fost lideri Agent si Silviu,dar ai venit cu niste idei si concepte,pe care nu le-am inteles...care mi s-au parut inutile..succes in viata reala :)

Daca te santiona spuneai ca de ce te-a santionat, daca nu te-a santionat spui ca a permis el sa fi inactiv.

Exact :)) . Baga un raport OFICIAL la rank 5,si crede-ma,ca orce rank 5 l-ar fii facut,dar nu cu raspunsuri,cum ne-a pus el sa facem,orce alceva,dar nu asta :|

Cei degradați de la rank 5 la 4, ați vrut dovezi? Ați spus c-ați fost degradați fără să faceț nimic? Exact, tocmai asta a fost problema, că n-ați făcut nimic. Toți rank 5 au făcut ceva, mai puțin voi trei, pe care v-am degradat. Ceilalți rank 5 îmi sunt martori, pentru că au sărit tot timpul în ajutorul meu, mi-au trimis acele PM-uri și au contribuit din plin în facțiune.

Nu mă credeți pe mine? Antycus, IonutzZz și YnnA îmi sunt martori, ei făcându-și mereu treaba care le-a fost cerută.

Mai multe explicații nu dau, pentru că m-ați dezgustat cu argumentele pe care le-ați adus și v-ați autodenigrat.

Nu ti-a cerut nimeni explicatii,dar de ce acest pas acuma ? De ce nu ai facut asta cand inca erai lider,dece abea acuma,cand ai renuntat,asta mi se pare putin ciudat,sa nu zic suspect.

P.S : Inceteaza cu acei termeni pomposi,chiar tu ziceai sa vorbim cat mai clar,fara termeni pomposi si alte destea, multumesc :)

Edited by B4L CrystyaN

Bine bine hai ca devii plictisitor si raportu ala era o prostie si asta de rank 4 ,era asa de cand e serveru asta si ai schimbat tu acum ca esti mare lider...bafta sper sa nu te mai vad

Exact disperarea despre care vorbeam. Ajungi să urăști un om pentru un joc. :))

Cam atât a fost și cu intrarea mea pe forum. Cine s-a simțit ofensat de ceea ce am spus, sper să se trezească la un moment dat din această adormire continuă și neproductivă. Excepție de la ceea ce am spus sunt cei care câștigă bani din acest joc, cei care nu au PC-uri bune și nu au alte alternative, cei care sunt încă mici și au timp nelimitat și cei cu dezabilități. Cu aceste categorii de oameni nu am nimic, însă ceilalți treziți-vă, că este posibil să fie prea târziu când o să vă dați seama că acest joc v-a mâncat din timpul vostru.

Cât despre cei care m-au criticat, nu mă supăr pe voi, pentru că tot ce am facut, am făcut caracterelor voastre, nu vouă personal. Nu mai urâți pentru un joc și nu vă mai implicați emoțional.

Succes tuturor în ceea ce vă propuneți.

Felicitari AlexXXXD pentru functia dobandita!

Functia o meriti si sunt sigur ca vei face din aceasta factiune una de vis !

Esti un player de treaba, serios, am crescut aman2 in factiune si sunt sigur ca vei reusi foarte mult!

Edited by rTn MaDoXxX

Bravo, Alexe! Etc. etc. etc. etc. etc. și iar etc. :))

Sper că ați savurat farsa mea, chiar dacă pentru mine are numai repercursiuni. Cât despre noobii de rank 5 pe care i-am degradat, mi-au plăcut reacțiile voastre, unul plângere, altul nu mai vrea să mă vadă, altul zice c-am fost plictisitor. Măi, ce să zic, mă bucur că v-am aflat părerile sincere. :))

Felicitari sefule Alex pentru lider. Meritai din plin aceasta functie si sper sa fi un lider exceptional cum a fost si devil cu noi. ;)

P.S : Devil, pacat ca ai plecat, nu mai este atmosfera de cand ai lasat liderul.

Inca odata felicitari Alex :) !

Spices,lasă că va menține și Alex aceeași atmosferă. :) Și totuși, nu mai dramatizați atât cu lăsatul la greu, este chiar un joc. E adevărat că totul a fost o farsă și nu sunt chiar așa de înverșunat pe el, dar în ce am spus, puțin adevăr tot este.

Edited by CONT INCHIS

@, Hai ba cu farsa ta si intoarce-te inapoi in TTC macar ca membru :)).

@, Felicitari pentru functie si ai grija ce faci cu ea. Probabil vor aparea anumiti jucatori invidiosi care vor incerca sa te dea jos. (Cel putin asa am patit eu cand am avut lider taxi) insa stiu de multi altii care si-au pierdut functiile tot pe aceasta tema.

Va doresc o noua saptamana cat mai buna, plina de reusite in toate domeniile.

@, Felicitari NOBXD, meritai de prima data cand ai aplicat, sper sa duci factiune cat mai sus si o intelegere cat mai buna.

PS: Nu mai intru in game, ai comanda /fwarn YnnA_SweeT. Sa ma anuntati cand iese XD sa pot intra :))

Edited by SweeT S4F