Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut neata ce faceti? Da si eu bine sanatos..

... si a respins-o Devil(harvey_specter, poate nu stii) ...

Stiam ca el e Devil dinainte sa iau lider, doar ca mi-a fost prieten apropiat si nu am spus niciodata ca este el. I-am respectat decizia :)

Si nu agent a acceptat-o, ci SilviuM seful meu , dar nu mai stie el ;)

Posibil, e cam imposibil sa retin pe cine am acceptat acum luni bune... mna.

@South zeEk, frumos speach, dar eu tot pe metoda mea de tractat ilegal raman.

, nu mai zice asa, ca nu o cunosti. Crede-ma ca e o persoana care daca ajungi sa o cunosti te face sa-ti schimbi orice parere formata in prealabil despre ea.

Edited by SilviuM

Welcome celor noi intrati in factiune, aveti grija de unde tractati fratilor, pentru o tractare ilegala sa nu riscati viitorul vostru pe samp.

Welcome back nub si vezi ca eu am zis nubeteleu, nu seful meu :))

Smechereee

Si nu agent a acceptat-o, ci silviuM nubeteleu, dar nu mai stie el

Si nu agent a acceptat-o, ci SilviuM seful meu , dar nu mai stie el
Edited by rTn MaDoXxX

Salutare , de astazi sunt noul vostru coleg , sper sa ne intelegem cat se poate de bine , ne auzim in game :*.

Salut, bine ai venit.

Eu nu mai stau, este deja tarziu pentru mine plus ca m-am enervat. Am pierdut un meci in care am facut Quadra Kill... wtf? In fine.. noapte buna mafioti si mafioate :)

Salutare ! In ultima vreme am fost prins in diverse probleme personale, in marea majoritate legate de scoala si nu am mai avut timp de SA:MP, nu mai faceam raportul, nu intram pe forum si uite asa s-au acumulat 3FW si a venit timpul sa plec :) Imi asum in totalitate Fw-urile, au fost acordate drept si nu am nimic de obiectat.
Am petrecut in TTC o perioada cu adevarat speciala pentru mine, TTC a dat dovada ca este o factiune completa staff competent, reguli bine pus la punct si membrii care ti-ar sari oricand in ajutor. Altceva nu am ce sa va mai spun, va doresc sa luati un exemplu de la mine care sa va ajute in luarea deciziilor pe parcurs, poate ne vom revedea in TTC, spor la tractat si bafta mai departe, atat in game cat si in viata ! :)

Ce face baietii :)). Eu sunt la scoala , plictiseala maxima :)), abia astept sa ajung acasa sa intru putin . Welcome celor noi .

P.S : Sper sa va placa semnatura mea :))

Ralex , succes in viata reala cat si in viata virtuala. :*

Edited by sLr Alex

Salutare ! In ultima vreme am fost prins in diverse probleme personale, in marea majoritate legate de scoala si nu am mai avut timp de SA:MP, nu mai faceam raportul, nu intram pe forum si uite asa s-au acumulat 3FW si a venit timpul sa plec :) Imi asum in totalitate Fw-urile, au fost acordate drept si nu am nimic de obiectat.

Am petrecut in TTC o perioada cu adevarat speciala pentru mine, TTC a dat dovada ca este o factiune completa staff competent, reguli bine pus la punct si membrii care ti-ar sari oricand in ajutor. Altceva nu am ce sa va mai spun, va doresc sa luati un exemplu de la mine care sa va ajute in luarea deciziilor pe parcurs, poate ne vom revedea in TTC, spor la tractat si bafta mai departe, atat in game cat si in viata ! :)

Bafta mai departe bro, te asteptam inapoi aici dupa ce iti rezolvi problemele! Neata fetele!:*

@, Se pare ca Alex s-a indragostit rau de tot. Ne poti spune daca a fost dragoste la prima vedere? O iubeste atat mult incat o frecventeaza aproape zilnic, sunt nedespartiti. Casa de piatra Alex, alaturi de aleasa ta, "topicul sanctiuni".

@@Ralex, Mult succes in viata, ai grija de tine.

@, Fi pe faza, in 2-3 zile cu eventurile marca Ultras South ti-a facut raport atomic :))).

Bun venit celor noi, aveti grija ce faceti in aceste doua saptamani de proba si incercati sa evitati tractatul ilegal, nu merita sa fiti dati afara pentru 25.000$.

E clar,am luat ban cu motivul "nu exista" de la adminul "nu exista" pentru "nu exista" zile,e bine pana acum: http://postimg.org/image/qh0ercvhr/1b129b07/

Poate imi da unban mai repede ca nu vreau sa ies asa rpd din factiune..e cat de cat frumos aici,casuta mea TTC.

Edited by Epical