Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, ce faceti baieti? Cum a fost prima zi de scoala? La mine a fost ok exceptand faptul ca ne-a prezentat un nou regulament comunist.

Destul de ok ,înafara faptului că ne-a schimbat oraru, şi eu care deabea încpusem să-l învăţ pe ăla din sem.1 :))

Edited by ScosDinCutie BUNNY

, ce clasa esti, ca nu prea cred ca ai ajuns inca sa vezi la liceu prin clasele 10-11, sa vezi cum e cand ai 6 ore naspa.

6 ore e mult? Eu sunt a 9-a si am 3 zile pe saptamana cu 7 ore si inca doua zile cu 6 ore. Azi m-am certat cu profa de engleza, diriga si directoarea pentru ca eu nu accept sa mi se spuna analfabet si handicapat.

@@South Aure, să știi că specialiștii din generația noastră(elevii) spun că somnul de la școală e cel mai odihnitor, ai poveste (când vorbeste profa' singură), stassss. :))

Mamăăă măă, v-ați pus pe treabă, nu glumă, e prima oară când văd atâtea TT-uri on duty prin oraș. :))

, pai sa stii ca e foarte odihnitor somnul de la scoala, mai ales cand ai o fata langa tine si iti tine de urat. :))

Pai normal ca sunt pusi pe treaba, totusi sun 39 de membrii care si-au dorit destul de mult in Tow Truck zic eu, chiar daca stiu ca sunt cativa dintre ei care abia asteapta rank 3 sa isi mute resedinta in ganguri..

@@South Aure, pfoa', asta nu mai intră în discuție, e mai bine dacă te lasă să dormi în poala ei, somnu' ăla, no comment. :))

Ehh, eu am comparat acele zile în care am intrat eu, când am terminat raportu' în 2 zile, când abea vedeam membrii la tractat și totuși făceau 100 tractări +. :O Este timp și este și de unde să tractezi, nu e nevoie de tractat ilegal să termini un amărât de raport de 50 pct (rank 1).

@@Tovarasu WiSsh, Factiunea nu consta doar in niste eventuri, trebuie sa aibe si o parte administrativa foarte buna pe ceea ce se ocupa ea adica TRACTAREA VEHICULELOR, sti stai calm ca eu nu fac concurs pentru lider sau sublider, am avut si stiu cum e.

@@Tovarasu WiSsh, Factiunea nu consta doar in niste eventuri, trebuie sa aibe si o parte administrativa foarte buna pe ceea ce se ocupa ea adica TRACTAREA VEHICULELOR, sti stai calm ca eu nu fac concurs pentru lider sau sublider, am avut si stiu cum e.

Eu nu mi-am dorit niciodată lider sau sublider, eu mă implic in eventurile factiunii deoarece asta este ultima mea facțiune, si stai calm, raportul nu mi-l faci tu.