Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Felicitari, chiar e reusita, spor la mai multe, poate ne vedem pe la Academia Romana, eu am inceput sa scriu proza, e bine, tu poezie, eu proza :))

Totusi:

1. Esti cam indragostit.

2.

La Luna eu privesc,

Si la ea eu ma gandesc,

Eu zic ca merge fara acel "eu" din al doilea vers, se intelege ca te referi la tine, ai mai pus odata "eu" in primul vers.

Ce ai început mă tu să scrii, proză? =)) Am ieşit şi eu, ne vedem diseară când ajung de la liceu.

Ooo ce drăguţ, cineva s-a îndrăgostit aici :o3.

Şi eu m-am îndrăgostit, de tine. De când ţi-am văzut prima dată skin-ul de rank 6, am ştiut că tu eşti aleasa inimii mele. Vrei să fi soţia mea? :X

Salut, acum am ajuns şi eu de la şcoală, ne auzim puţin mai târziu în game.

IUBIREA MEA,

de Iulian Strelciuc

Cand ai coborat din cer ca o stea,

Mi-am dat seama ca esti unica in lumea mea.

As vrea sa stii ca as da orice, oricand

Doar sa fiu cu tine si-n brate sa te strang.

Tu esti fata ce-o iubesc,

Doar cu tine as vrea sa traiesc

Esti frumoasa, esti draguta,

Simpatica, dulce si finuta,

Iar de zambetul fermecator,

Geme al meu dor!

Iubirea mea nemarginita,

Doar tie ti-o daruiesc

Pentru ca stiu ca langa tine,

Nu o s-o risipesc!

La Luna eu privesc,

Si la ea ma gandesc,

Parca te vad pe tine

Incercand sa vorbesti cu mine.

Si ochii-ti caprui ma privesc,

Eu inrosindu-ma indata,

Iar buzele incearca sa-ti rosteasca,

Un sincer, te iubesc!

Am avut inspiratie, in 15 minute uite ce a iesit
:X

Vreau si eu niste pareri ceva de la voi
:))

Chiar ca te-ai indragostit :)) Eu fiind la mate sunt putin contra literaturii, dar cand vrei sa iti exprimi iubirea nu conteaza cum o faci :)

Felicitari esti talentat, citeste-o profei de romana sa iti dea un 10 :))

P.S.: Blue, ti-a stricat Bercea mondialu seria :))

Edited by Magnum96

Am ajuns acasa de la scoala acuma, ma bag sa invat ceva la bio...sambata am olimpiada. Vorbim mai incolo.

Frumoasa poezie Iulian. Felicitari pentru versurile minunate. :) Ne auzim in game.

Mersi frumos :*

Chiar ca te-ai indragostit :)) Eu fiind la mate sunt putin contra literaturii, dar cand vrei sa iti exprimi iubirea nu conteaza cum o faci :)

Felicitari esti talentat, citeste-o profei de romana sa iti dea un 10 :))

Mersi :*

Si eu sunt la mate, dar ce conteaza? :))

Chiar sa sti, poate ma fac cu un 10 :))

Edited by Iulian1996

Salutare!

Ce ai început mă tu să scrii, proză? =))

Da.

Am ajuns acasa de la scoala acuma, ma bag sa invat ceva la bio...sambata am olimpiada. Vorbim mai incolo.

Zi ma de cine te-ai indragostit?

@Daniel: Ce proză mă stai aşa, zi tot =)).

Acum lucrez la o schita, dupa ce o termin, vorbesc cu proful de romana, iar daca ii place mai scriu si dupa ce capat destula experienta ma apuc de un roman.

@

Campionatul de LoL, Grupa A:

1. Bercea17 ( JusterRO )

2. Daniel. ( MinDFreakX )

3. Tom.Hagen ( maniakul18 )

4. Blue_BlooD ( BlueBlooDx )

5. Arpy29 ( Street_Killer29 )

*S-a modificat modul de desfasurare al campionatului, fiecare concurent va juca cate un meci cu ceilalti din grupa. O victorie este echivalenta cu 3 puncte, iar o infrangere este echivalenta cu 1 punct. In finala se vor califica cei situati pe primele doua locuri.

**La finalul fiecarui meci, concurentul care castiga imi va trimite poza cu scorul final prin PM.

***Aveti timp pana pe 03.03.2013 sa jucati meciurile.

Succes!

Apucati-va de jucat. Bafta!

Mda am uitat de Copii de la 402, Duel Masters, desene frumoase, nu ce se difuzeaza acum..

Nu îţi mai plac pentru că ai crescut, dacă un copil mic se uită acum la desenele enumerate mai sus, îţi zic sigur că le va considera la fel cum consideram noi lolek şi bolek (sau cum se scrie), mihaela, tom şi jerry şi ce nu mai ştiu eu, adică nişte vechituri. :)) Normal, la fel şi în sens invers, odată cu fiecare generaţie.. :))

Nu îţi mai plac pentru că ai crescut, dacă un copil mic se uită acum la desenele enumerate mai sus, îţi zic sigur că le va considera la fel cum consideram noi lolek şi bolek (sau cum se scrie), mihaela, tom şi jerry şi ce nu mai ştiu eu, adică nişte vechituri. :)) Normal, la fel şi în sens invers, odată cu fiecare generaţie.. :))

Nu neaparat, ca si mesaj si calitate desenele actuale sunt mult mai slabe decat cele de pe vremea noastra. La desenele noastre radeai, te simteai bine, la cele actuale sunt cativa copilasi care tipa, se bat si intr-un final se omoara :))