Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ehh na, fi serios. Eu am pus X la Inter - Milan şi mi-a ieşit. Tu ca blegu ai pus 12 şi nu ţi-a ieşit, ahahahaa. =))

Asta e o dată la un milion. :)) Nu îmi place noul owner al acelui topic de pariuri că aş juca..sunt reguli puse aiurea şi plus că e on doar după amiază când eu sunt la liceu, mai bine îl ţinea Ghambyt şi jucam. :))

Nu îmi place noul owner al acelui topic de pariuri că aş juca..sunt reguli puse aiurea şi plus că e on doar după amiază când eu sunt la liceu, mai bine îl ţinea Ghambyt şi jucam. :))

Cine detine Footbal Bet?

Decât să postezi aici, nu puteai să dai o fugă la services? Nu, mai uşor e de făcut spam.

genius-meme.jpg

Nu stiam ca e la Service "Footbal Bet" si in plus tu te pricepi, d-aia te-am intrebat.

Deci, cine detine Footbal Bet? :))

Neata, neata. Tocmai ce-am terminat de invatat, stau vreo juma' de ora in game, dupa care ma duc la liceu. Ne auzim diseara, ciaules.

Salut. Ce faceti? Am venit de la scoala.. Mare lucru nu am facut.. Am stat 3 ore si m-am uitat la filmu 'Morometii'.. Sa ofticat profa ca nu citim cartea, si a zis ca macar sa vedem filmu :)).

Salut. Ce faceti? Am venit de la scoala.. Mare lucru nu am facut.. Am stat 3 ore si m-am uitat la filmu 'Morometii'.. Sa ofticat profa ca nu citim cartea, si a zis ca macar sa vedem filmu :)).

Ce mă? 3 ore şcoală dintre care 2 v-aţi uitat la Moromeţii.. bă mă laşi. Eu acum plec, ne auzim diseară când ajung, baftă.

Bafta la scoala Blue.

Eu acum m-am trezit,intru si eu imediat in game.

Ai terminat liceu ? :O

Va salut din ora de mate, merge treaba in game ?

Ce mă? 3 ore şcoală dintre care 2 v-aţi uitat la Moromeţii.. bă mă laşi. Eu acum plec, ne auzim diseară când ajung, baftă.

Da ma , ca de la ultimile 3 am plecat toata clasa.. Suntem uniti, sunt o clasa de baieti, facem tampenii non-stop.. :)

Ce te miri aşa? Eu am făcut doar o oră azi, dintre care 30 minute am fost pe facebook. :))

Salutare!

Ce mă? 3 ore şcoală dintre care 2 v-aţi uitat la Moromeţii.. bă mă laşi.

E clasa a 12-a, tu ce crezi ca in a 12-a o sa mai scrii / inveti la liceu?

Inveti acasa pentru BAC.

Ai terminat liceu ? :O

Va salut din ora de mate, merge treaba in game ?

Du-te bă şi fi atent la ore, ce naiba...

Doar eu am fost idiot si am stat 6 ore amarate? :)) Ne auzim in-game.

Cam da, la noi se chiuleşte frate, avem raport de făcut, ce naiba. =))

Cam da, la noi se chiuleşte frate, avem raport de făcut, ce naiba. =))

Cate absente ai? Doua? =))

Maine ma duc la control sper sa fiu bine sa pot sa ies si eu putin pe afara.

Oricum nu te duci la meci, asa ca.. :-<