Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Frumos tare. Ma bucur ca esti un stelist . :)) Am avut mari conflicte aici cu dinamovistii ( Blue_blood, daniel ) . Si ii dominam si a interzis sa vorbim de fotbal pe /f, deci ai grija pe viitor :)).

Ok :))

Fortza STEAUA!!!

Aloo Blue? Daniel? Ne auziti??

FORTZA STEAUA!!!

Buna seara, am ajuns si eu de la meci!

Ati mai vazut asa ceva in alta parte(in Romania).

P.S. Cel din stanga este un LUP care dreseaza o javra.

Eu am avut loc la steguletele argintii.

Edited by Aragorn

Buna seara, am ajuns si eu de la meci!

Ati mai vazut asa ceva in alta parte(in Romania).

P.S. Cel din stanga este un LUP care dreseaza o javra.

Eu am avut loc la steguletele argintii.

Imi e lene sa ma uit, esti de a lui Petrolu` nu?

Imi e lene sa ma uit, esti de a lui Petrolu` nu?

Da, eu l-am pus sa va uitati la el :)) oricum e foarte frumos!

Inca cateva filmulete:

In toata tara nu gasesti, brazilieni ca la Ploiesti!

http://www.youtube.com/watch?v=aDiGUgRsC4o&feature=player_detailpage

check min. 1:00

Api daca e ceva contra Dinamo, ma uit, Cat a fost scoru ?

A batut Petrolul cu 2-1, uitati-va la filmuletul cu rolele(merita), am aruncat si eu 2 :))) prima s-a dus super bine, a 2-a nu prea s-a derulat si s-a dus ca un bolovan :))))). A fost super tare, am inceput cu 10, 9, 8 .... 1 ---> ploaie :)))) parca eram la revelion si in loc de petarde/artificii aveam role. :)))

A batut Petrolul cu 2-1, uitati-va la filmuletul cu rolele(merita), am aruncat si eu 2 :))) prima s-a dus super bine, a 2-a nu prea s-a derulat si s-a dus ca un bolovan :))))). A fost super tare, am inceput cu 10, 9, 8 .... 1 ---> ploaie :)))) parca eram la revelion si in loc de petarde/artificii aveam role. :)))

Stiam ca a pierdutDINAMO CU 2-1 da am zis sa o mai aud odata. De azi incolo tin si eu cu Petrolu, gata. :D

Stiam ca a pierdutDINAMO CU 2-1 da am zis sa o mai aud odata. De azi incolo tin si eu cu Petrolu, gata. :D

Nu impresionezi pe nimeni daca scrii cu litere mari.

Tot respectul pentru fanii Petrolului, cea mai frumoasa galerie din Romania.

Nu impresionezi pe nimeni daca scrii cu litere mari.

Tot respectul pentru fanii Petrolului, cea mai frumoasa galerie din Romania.

Am vrut sa vad daca imi zici ceva, deci ai zis, motiv de +1 . :))) Glumesc. Nu mi se pare cea mai frumoasa galerie, mi-a placut un timp cea a RAPIDului, Sportu Studentessc, U cluj, si bineinteles, cea mai tare galerie e Steaua .

Asa sa faci, ti-au placut filmuletele? :D

6 members, 0 guests, 0 anonymous users

Aragorn, TL Daniel, TL Blue96, c0smiNNN, BTD LauR25, ZeliscU

Nu va roadeti unghiile prea tare :)))))))))))))))

Am vrut sa vad daca imi zici ceva, deci ai zis, motiv de +1 . :))) Glumesc. Nu mi se pare cea mai frumoasa galerie, mi-a placut un timp cea a RAPIDului, Sportu Studentessc, U cluj, si bineinteles, cea mai tare galerie e Steaua .

Gresesti, Petrolul are cea mai frumoasa galerie, coregrafia, calitatea suporterilor, mesajele transmise prin cantece si devotamentul suporterilor nu se compara cu nicio galerie din Romania.

Iti spun din propie experienta, am fost la Dinamo - Petrolul, anul trecut in Stefan cel Mare si cand au inceput sa cante "Ale ale Petrolul ale ale, pentru tine fac orice" imi venea si mie sa cant.

-

Gresesti, Petrolul are cea mai frumoasa galerie, coregrafia, calitatea suporterilor, mesajele transmise prin cantece si devotamentul suporterilor nu se compara cu nicio galerie din Romania.

Iti spun din propie experienta, am fost la Dinamo - Petrolul, anul trecut in Stefan cel Mare si cand au inceput sa cante "Ale ale Petrolul ale ale, pentru tine fac orice" imi venea si mie sa cant.

Asa e, avem o gama diversificata de cantece si nu ma refer la injuraturi, ma refer la cantece de sustinere a echipei unele datand de cand era bunicu pustan :D

Hai ca ma duc si eu la somn, ma doare gadul abea pot sa mai deschid gura, dapai sa mai vorbesc, am urlat ca un nebun :)) Sper sa nu ma trezesc tot cu durerea de gat, noapte buna.

-Bine-i sa fii petrolist

-Galben-albastru sunt culori frumoase

-Hai Petroluleee/Cant pentru tineee

-Hai Petrolul din Ploiesti

-Toti "gazarii" striga Forza Petrolu'

-S-au strans "lupii" laolalta

-Unu-i Ploiestiul

-Prahova strabuna ne-a invatat

-Noi la Petrolu' nu vom renunta

-Intotdeauna voi canta

-Ce dulceeee e viaţa

(cateva titluri de cantece, nici un sfert nu stiu daca sunt)

Edited by Aragorn