Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

De ceva timp am in plan sa ma las usor de SA:Mp da nu stiam cand voi face asta. De cateva zile am inceput doar samp sa visez, nu e bine deloc :|

De exemplu, azi noapte am visat ca i-am dat la prietena mea refill/repair si nu stiam cum sa dau /buylevel cand sunt in Oradea :| La noapte dau rob la chiosc =)) - Vorba lui Arpy. Cred ca asta e ultima saptamana in care ma stresez atat cu samp-u, nu merita! Incet o sa ma las si poate in viitor voi uita de joc cateva saptamani/luni.

De ceva timp am in plan sa ma las usor de SA:Mp da nu stiam cand voi face asta. De cateva zile am inceput doar samp sa visez, nu e bine deloc :|

De exemplu, azi noapte am visat ca i-am dat la prietena mea refill/repair si nu stiam cum sa dau /buylevel cand sunt in Oradea :| La noapte dau rob la chiosc =)) - Vorba lui Arpy. Cred ca asta e ultima saptamana in care ma stresez atat cu samp-u, nu merita! Incet o sa ma las si poate in viitor voi uita de joc cateva saptamani/luni.

Daca te joci, cu pauze... nu are ce sa dauneze... Adica, te joci 2 ore, te mai duci pana in oras, mai iesi pe afara, vii de afara, te mai joci iar o ora, 2... mai stai, te mai uiti la un film, te mai uiti la TV, iar te mai joci... e rau cand te joci nonstop...

Felicitari celor care au luat rank up. Ma pun oleaca la tv, vorbim mai tarziu in game....

Mersi =D. Felicitari tuturor care au luat rank.

Ma duc sa crăp ceva in mine, dupa care cateva meciuri de fifa 2010, de antrenament.

Hai noapte bună, mai stau să iau payday-ul şi mă bag în pat la televizor. Ne auzim mâine când ies de la şcoală ! O săptămână uşoară vă doresc !

La fel si tie, Dick47.

Felicitari celor care ati primit rank up. Aveti mare grija la limbaj, de acum vom sanctiona mult mai dur limbajul de pe /f.

@Bmw, vom face eventul saptamana viitoare dupa sedinta.

**Am iesit si eu, maine am o groaza de invatat. Noapte buna!

Eu vs Catinubox (acu era cu nick marianbox) | scor: 2 - 0 =))) L-am facut de 2 ori. Odata a pus o masina de PD parcata regulamentar si am tractato, asa se chinuia sa ma ajunga incat mi sa facut mila de el si l'am astept eu si i am zis regulamentu..."Orice maşină ce face parte din facţiunile: PD, NG, FBI, Fire & Medic, poate fi tractată oriunde e găsită şi nu e nimeni pe lângă ea, chiar dacă nu încurcă circulaţia ( singura excepţie fiind parcările şi noul jail )."

Trebuia sa il las sa faca post sa se faca oleaca de ras :))

=)))))))

Edited by c0smiNNN

chiar ar fi fain sa facem si un campionat de fifa :-?

Ar fi super tare.De FIFA 11(zic eu).

Noapte buna tuturor si felicitari pentru rank up!Din pacate vine si ziua de luni...Ne auzim maine dupa scoala.