Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna colegi , m-am tirat la somn . Ne auzim maine , va pupa Bercea :P

:*

Noapte buna, da careva maine rob dimineata pe la 10 11 ?

Buna dimineata!

Sa-mi instalezi si mie.

Bună dimineaţa, ţi-l instalez, e mişto rău :)). Ne auzim diseară, abia aştept să scap şi de ziua asta şi cam gata, vacanţă, mâine am doar de copiat la un test la chimie, deci nimic important.

Bună dimineaţa, ţi-l instalez, e mişto rău :)). Ne auzim diseară, abia aştept să scap şi de ziua asta şi cam gata, vacanţă, mâine am doar de copiat la un test la chimie, deci nimic important.

Cam asa e si la mine.. Azi e mai rau ca am franceza, o materie pe care o urasc cel mai mult... Cred ca din cauza profesorului....

Dupa asta, vacanta o luna..

Cam asa e si la mine.. Azi e mai rau ca am franceza, o materie pe care o urasc cel mai mult... Cred ca din cauza profesorului....

Dupa asta, vacanta o luna..

Mie-mi spui, am cea mai ratată profesoară la franceză, dă note după cum are ea chef, că are pile la director..

Mie-mi spui, am cea mai ratată profesoară la franceză, dă note după cum are ea chef, că are pile la director..

La mine e o profesoara batrana, care, dupa cum am auzit noi a fost internata la nebuni si are o ciuda pe mine din clasa a 9 a. Ca am furat niste note la ea si dupa am plecat in italia si cand am venit nu am dat nici diferente nimic...

Si de atunci are ciuda pe mine.. Mereu cand intra in clasa si asculta pe mine ma ia primul..:))

Neata bajetilor :)). Am si eu juma de ora de cand m.am trezit, am de invatat 3 pagini A4 pt inspectie la romana :(

Rob reusit, 310k, acum AFK pana ies din jail.. ce aveti ba cu franceza?

Cea mai de kkt materie din tot invatamantul.. Nu stiu de ce se preda franceza in scoala. Mai bine am invata italiana, ca si asa jumate de tara e in Italia..

Cea mai de kkt materie din tot invatamantul.. Nu stiu de ce se preda franceza in scoala. Mai bine am invata italiana, ca si asa jumate de tara e in Italia..

Si eu am azi franceza :)))

Si am o profesoara zici ca e balena :|

pana plec mai ascult si eu putina muzica..

Franceza e o limba frumoasa, eleganta in esenta ei. La noi, profesorii sunt de vina. Se cred buni, elevati si normal ca se enerveaza cand vad ca nu inveti gramatica sau ca nu stii sa citesti.

Eu am avut ghinionul sa am profesori prosti in clasa a 8-a si a 9-a la franceza, iar acum mi-e greu la gramatica.

Franceza e o limba frumoasa, eleganta in esenta ei. La noi, profesorii sunt de vina. Se cred buni, elevati si normal ca se enerveaza cand vad ca nu inveti gramatica sau ca nu stii sa citesti.

Eu am avut ghinionul sa am profesori prosti in clasa a 8-a si a 9-a la franceza, iar acum mi-e greu la gramatica.

Eu am avut ghinionul sa nu prea fac franceza in generala.. Si aici cand am ajuns... am dat de cel rau..

Dar anul asta am scapat ca e modul si se incheiei la sfarsitul anului si pe primul semestru am 9,7,4.

Ma prins odata fara tema si mi-a pus 4, si chiar pe ala l-a trecut in catalog...

Are Dinamo, Steaua, Rapid sau sunt toate echipele din Liga 1?

Are tot, Marius Niculae are coadă =)). Îţi arată sus acolo Digi Sport HD şi dacă joci la manager mode, îţi bagă ziar de la gazeta sporturilor :)), e tare rău, păcat că nu comentează în română, dar e bine, mă duc şi eu să mă pregătesc, baftă, ne auzim diseară.

Are tot, Marius Niculae are coadă =)). Îţi arată sus acolo Digi Sport HD şi dacă joci la manager mode, îţi bagă ziar de la gazeta sporturilor :)), e tare rău, păcat că nu comentează în română, dar e bine, mă duc şi eu să mă pregătesc, baftă, ne auzim diseară.

Bafta la scoala, sa iei doar 2,3.

Glumeam, bafta la teste..(daca ai)

Are tot, Marius Niculae are coadă =)). Îţi arată sus acolo Digi Sport HD şi dacă joci la manager mode, îţi bagă ziar de la gazeta sporturilor :)), e tare rău, păcat că nu comentează în română.

Perfect ^^

Diseara mi-l instalezi si mie.

@Am plecat si eu la liceu, ne auzim diseara. Spor la tractat!

Perfect ^^

Diseara mi-l instalezi si mie.

@Am plecat si eu la liceu, ne auzim diseara. Spor la tractat!

Si tu sa iei numai 2 si 3 si la tine nu glumesc..

Bafta la scoala..