Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, am si eu o problme ma poate ajuta cineva este vorba despre " Google Chrome " , cand vreau sa-mi creez un ID de messenger imi apare chestia asta.

Pe Firefox, nu-mi apare nimic mergea totul perfec, in restul merge la fel ca pe Firefox doar exceptia asta la creaza un ID de messenger imi apare.

Link cu SS : http://postimg.org/image/dj87kkt8r/737fc0f2/

Edited by P a w n

Salut, am ajuns şi eu de la liceu, cică film cu diriga şi încă un profesor la amfiteatrul liceului, dar de unde, când pleca profu ăla îi ziceam dirigăi să dea filmul mai repede să plecăm =)). Din 2 ore şi, am stat o oră şi un sfert :)), am scăpat. Ne auzim în game după ce mănânc, la aplicaţii răspund pe la 15.

Salutare colegi.

Nu va pot onora cu prezenta mea in joc , dar cateva cuvinte va pot spune si aici. Motivul inactivitatii mele se afla in cererea de concediu pentru cei curiosi. Doar felicitari ii urez lui Daniel pentru functia dobandita cu toate ca imi pare rau pentru plecarea sa. A fost un baiat foarte de treaba care mi-a facut o impresie buna inca din prima mea zi in factiune. Din pacate nu cred ca vom mai putea face prezentarea TTC-ului din cauza faptului ca eu nu voi fi prezent , iar de Daniel nu stiu nimic. Daca Blue are idei banuiesc ca vi le va comunica cat de curand.

Multa bafta la tractari si grija la post hunteri.

On 4/3/2013 at 11:01 AM, rTs BmwX5 said:

Salutare.cmf?eu sunt la o pizerie.pe la 6 dak ajuns acasa. Blue sa nu uiti ce am vb pe mess.....

Salut!

Sa ai pofta ba, sa-mi aduci si mie o felie de pizza :*.

Eu tractez dar nu prea sunt masini :|..

On 4/3/2013 at 3:11 PM, P a w n said:

Si ce mai faceti? Pareri despre noul meu avatar? :X

Frumoasă maşina.

On 4/3/2013 at 4:00 PM, YanyS said:

Salutare băieți.

Sunt nou în facțiune, sper să ne înțelegem bine.

Bine ai venit ! Sper să rămâi alături de noi cât mai mult timp !

Bun venit @YanyS si tuturor celor noi!

@

Ai dat prea mult "sharpen" .Dai si cu niste "blur" si o sa arate mai frumos.;)