Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare, am ajuns şi eu acasă de la antrenament. Ce pregătire frumoasă am avut pentru meciul mare de mâine. :)

Mă duc să fac un duş, şi ne auzim în joc.

Salutare, am ajuns şi eu acasă de la antrenament. Ce pregătire frumoasă am avut pentru meciul mare de mâine. :)

Mă duc să fac un duş, şi ne auzim în joc.

Cu cine jucati maine?:>

Vă mai repet încă o dată, se pare că unii nu aţi înţeles. Mecanicul săptămânii îl puteţi posta doar în cursul zilei de astăzi, adică la 12 noaptea eu voi închide topicul, iar raportul de activitate, cel obligatoriu, îl puteţi posta până mâine la ora 19:00 când voi închide topicul. Aveţi grijă cum tractaţi, ca să nu rămânem cu 10-15 membrii până luni, când voi recruta.

Mdea,clar am luat suspend din cauza lui Bercea 3 zile,asta e contul de forum al uni prieten,o sa postez de pe asta.

Alyin

Edited by aFa

Mdea,clar am luat suspend din cauza lui Bercea 3 zile,asta e contul de forum al uni prieten,o sa postez de pe asta.

Alyin

Am vorbit cu voi să nu îl mai băgaţi în seamă, e aşa greu? Vă daţi seama că ne-a vrut răul de când era în facţiune, acum că s-a aflat şi nu mai e în TTC, ne vrea şi mai mult răul. Oamenii aceştia nu merită atenţia voastră, trebuie trataţi cu indiferenţă.

Am vorbit cu voi să nu îl mai băgaţi în seamă, e aşa greu? Vă daţi seama că ne-a vrut răul de când era în facţiune, acum că s-a aflat şi nu mai e în TTC, ne vrea şi mai mult răul. Oamenii aceştia nu merită atenţia voastră, trebuie trataţi cu indiferenţă.

Deci la noapte inchizi mechanicul saptamanii? Cred ca am si eu timp sa postez...:X

Te-am luat la posturi in acest topic..:X

Aha. Bun, altceva nou? Asta stim. E un om de toata mana. Ma intreb cum e in real-life. :|

Nick: Nick47

Rank:3(Senior Mechanic)

Saptamana( zz/ll/aa - zz/ll/aa ): 07.04.2013 - 14.04.2013.

Număr tractări: 32

Raportul numarul:8

ScreenShot-uri: Click !

Deci.... nick, oficial esti dusmanul meu de moarte, incepi pagina 69:|:| nesimtitule:))

Hai că mă duc să mă pun în pat. Rob cu succes, 331,468$, eu am condus. :X Şi în sfărşit mi-am luat Infernus, pot dormi liniştit noaptea acum. :))

La skill 4 să iei 330k la rob? Eu în locul tău încercam să mă ascund.. Ultima noapte în care nu dorm, după vine şcoala..La 12 începe şi partydul kiss fm, abia aştept.