Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am ajuns si eu la iceu, am tras un referat la romana... si acu incep orele.. neauzim dseara..

Bună dimineaţa, e luni iarăşi.. ne auzim diseară, abia aştept să scap de ziua asta. Spor la tractat.

$@L

-

Nici aici nu scap de tine? :-W:)) Salut boss.

Salutare tuturor, abia am venit si eu de la liceu. Ne auzim diseara, pana atunci mai imi fac si eu niste teme, etc.

$@L

Nici aici nu scap de tine? :-W:)) Salut boss.

Salutare tuturor, abia am venit si eu de la liceu. Ne auzim diseara, pana atunci mai imi fac si eu niste teme, etc.

Nu x_O :)).

Va salut din ultima ora cu diriga... si dupa ajung acasa. Ne auzim in vreo 2 ore.

Salutare. Back si eu de afara, ma mai antrenez vreo jumate de ora, si dupa ne auzim in game. :*

Bună seara, am terminat şi eu cu liceul în sfârşit. Săptămâna asta am 2 teze, una mâine şi alta vineri, abia aştept să scap, ne auzim în game încă o oră, după mă culc, spor la tractat.

Bafta pe maine la teza, dar oricum mai vorbim dimineata..

Ma uit la plasa de stele pe antena 1. :))

Apropo, maine s-ar putea sa ma casatoresc in SA:MP.

Abea astept sa scap si eu de teze ca sa nu mai duc grija si sa simt mirosul vacantei. :)

Si eu am teza la mate vineri... phai, sunt praf :|. Am dat acum rob, skill 3, 3008$, si nu gasesc lawyer...

Nu intru mâine dimineaţa, am chiar la info teză.. am de repetat mult. Ne auzim mâine seară, spor la tractat tuturor.

Bafta la teza, eu am de invatat un capitol intreg de invatat, dar nu ma duc la ora..

Mai stau si eu cateva minute si ies,joi si vineri nu cred ca ma duc la liceu,mai am sa dau o teza la Engleza miercuri acum si la mate am joi peste 2 saptamani si scap :)).

Mai stau si eu cateva minute si ies,joi si vineri nu cred ca ma duc la liceu,mai am sa dau o teza la Engleza miercuri acum si la mate am joi peste 2 saptamani si scap :)).

Eu mai am la economie si la mate. Dar la economie saptamana viitoare, si la mate pe 28..

Bună seara, am terminat şi eu cu liceul în sfârşit. Săptămâna asta am 2 teze, una mâine şi alta vineri, abia aştept să scap, ne auzim în game încă o oră, după mă culc, spor la tractat.

Bafta la teze, sa iei note mari :)