Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ma, uita-te la asta....adica mai mult asculta... e demential..

Daca iti place da un plus.

http://www.youtube.com/watch?v=emPB8dvdYso

Mi-a făcut seara =)). Cu plusul am alte afaceri, nu ţi-l dau ţie. Noapte bună, mâine am teză la mate.. ne auzim mâine seară, spor la tractat în noua săptămână.

Mi-a făcut seara =)). Cu plusul am alte afaceri, nu ţi-l dau ţie. Noapte bună, mâine am teză la mate.. ne auzim mâine seară, spor la tractat în noua săptămână.

Huooooo, te tin eu minte.. Nu mai postez video de acum....Daca nu dai plus..

Buna seara, abia am venit si eu de afara. Mai stau vreo juma' de ora in joc si dupa ma culc.

Mai tare bordea... :X

Uite-te frate la ala :)).E prea caterinca,asculta si tu ce replici are Bobo :)).Daca vrei iti dau si partea a -II-a .

Uite-te frate la ala :)).E prea caterinca,asculta si tu ce replici are Bobo :)).Daca vrei iti dau si partea a -II-a .

De acum ma duc sa am culc..

Ma uit maine..

M-am dus si eu la culcare.

Inca o data felicitari celor care au luat rank-up!Tineti-o tot asa! ;)

Hai ca ies si eu,noapte buna !

Noapte buna Stelistule !

Steaua , in aceasta seara, a facut cel mai frumos gest, a dovedit ca e cea mai tare echipa, a lasat VIITORU in liga1, si-a bagat rezerva, niste jucatori care n-am auzit de ei sa castige viitoru, pentru ca VIITORU C, e viitoru romanieini, si ar ttrebuii sa ramana in liga1 , sa-i vada impresarii, asa in liga 2.. Nu-i vede nimeni.

FORTZA STEAUA !

Noapte buna Stelistule !

Steaua , in aceasta seara, a facut cel mai frumos gest, a dovedit ca e cea mai tare echipa, a lasat VIITORU in liga1, si-a bagat rezerva, niste jucatori care n-am auzit de ei sa castige viitoru, pentru ca VIITORU C, e viitoru romanieini, si ar ttrebuii sa ramana in liga1 , sa-i vada impresarii, asa in liga 2.. Nu-i vede nimeni.

FORTZA STEAUA !

Am plecat si eu la somn..Bafta la toata lumea si o saptamana cat mai placuta.

SANATATE LA GAINI SI LUMINA-N BECI..

Noapte buna Stelistule !

FORTZA STEAUA !

Se numeşte BLAT. În liga 1 rămâne doar cine merită, nu cine primeşte pomană de la "campionii României". Îţi dau un exemplu, CSMS Iaşi, care chiar au tras tare tot anul acesta cu lotul slab pe care îl are, de ce Viitorul să rămână în liga 1? Că primeşte pomană de la Steaua. Fotbalul nu se joacă pe pomană. Urât, foarte urât ce a făcut Steaua, mi-ar fi ruşine să îmi felicit favorita după un aşa blat pe faţă. De când am văzut primul gol mi-am dat seama de soarta meciului, priveşte şi tu ce făceau fundaşii campioanei când ăla de la Viitorul sprinta cu mingea la picior.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gnAz2lWjA7w

Am plecat si eu la somn..Bafta la toata lumea si o saptamana cat mai placuta.

SANATATE LA GAINI SI LUMINA-N BECI..

Cainii saracii, is varza :)).

Din 2002 va pregatit de "sampions lig"

Se numeşte BLAT. În liga 1 rămâne doar cine merită, nu cine primeşte pomană de la "campionii României". Îţi dau un exemplu, CSMS Iaşi, care chiar au tras tare tot anul acesta cu lotul slab pe care îl are, de ce Viitorul să rămână în liga 1? Că primeşte pomană de la Steaua. Fotbalul nu se joacă pe pomană. Urât, foarte urât ce a făcut Steaua, mi-ar fi ruşine să îmi felicit favorita după un aşa blat pe faţă. De când am văzut primul gol mi-am dat seama de soarta meciului, priveşte şi tu ce făceau fundaşii campioanei când ăla de la Viitorul sprinta cu mingea la picior.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gnAz2lWjA7w

A fost BLAT frate,doar Becali e ruda cu Hagi,la ce te asteptai... ? Eu eram sigur ca o sa fie BLAT,dar nici in halu' asta,imediat dupa meci,Reghe era foarte nervos si daca ai vazut sau ai auzit declaratia lui a si spus ca el nu se baga in ''jocurile astea murdare'',ce a zis a zis bine,pana la urma fotbalul nu se joaca pe pomana,cum spui tu,sunt de acord tu cine,prima data,dar ce sa ii ceri lu' Becali...Omu' era mai fericit ca toti ca a pierdut Steaua.Singurul lucru care ma deranjeaza e ca s-a cam suparat Reghe si s-ar putea sa plece.Daca pleaca Reghe,s-a dus Steaua,nu o sa mai fie asa puternica.O sa vina iar un antrenor d'asta care pleaca dupa 3-4 etape ca a pierdut un meci..N-ai vazut ca Doru Bratu' ala nici nu s-a chinuit sa atace la primul gol care l-a primit Steaua,si in meciul cu Gloria Bistrita a fost cel mai bun de pe teren aproape.Imi mai pare rau si de suporteri,au venit degeaba,macar au scandat si ei un adevar, ''Hagi te iubim ! Dar blatul nu-l suferim !''.Haide ca m-a cam enervat meciu' asta,ies,mai vorbim maine,mai il injuram putin pe Becali,etc.Noapte buna !

Gata pe ziua de azi. Ne auzim maine dimineata, ziua de luni pentru mine la liceu, e foaaaaaarte usoara, 5 ore cu diriga... un fleac :))

Blue, nu vreau sa vorbim iar chestii de gneu, pe urma o sa am iar de suferit.

Tu ramai la Dinamo a ta, si crezi tu ce vrei depsre Steaua, dar anu asta, si in tur si in retur, steaua va f.. in cur !

Acu am ajuns si eu acasa. Ma pun sa dorm, maine la scoala.

Felicitari celor care au primit rank up. Noapte buna !

Mersi mersi, e careva on sa dau si eu un rob?