Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Treaba mai naşpa e că trebuie să mă duc şi la liceu :)).

Stai departe ?:)) Ia o umbrela ceva.. Si na :D , bafta :))) !

Sau cum as face eu, n-as mai merge. :D

-

Am zis ceva de bani ? Sunt doar două staţii până la liceu la mine,mă urc şi îi spun că o să cobor la prima :)).

Am zis ceva de bani ? Sunt doar două staţii până la liceu la mine,mă urc şi îi spun că o să cobor la prima :)).

Asa da :))

Ce frumoasa e melodia asta :

Hai că plec şi eu spre liceu,vorbim mai pe seară,baftă !

Drum bun, sa iei note mari ! Si sa te distrezi in primu rand, asta e cel mai important lucru !

Se pare ca Alyin a demisionat doar pentru a reaplica si a demonstra ca nu conteaza ce rank are. N-am idee cui vrea sa-i demonstreze , dar mie personal mi se pare un gest lipsit de sens si putin dornic de atentie.

Se pare ca Alyin a demisionat doar pentru a reaplica si a demonstra ca nu conteaza ce rank are. N-am idee cui vrea sa-i demonstreze , dar mie personal mi se pare un gest lipsit de sens si putin dornic de atentie.

Stai linistit, asa sa spus pe aici ca stau doar pentru ca am rank 4, am aplicat iar sa vada unii ca nu stau doar pentru rank.

Scuze daca deranjez cu accest post, ca nu mai fac parte din ttc.

Back si eu de la liceu. Am jucat juma' de ora ping pong cu un coleg, 5-2 la campionate :)) Ma duc sa mananc ceva, ies pe afara dupa... ne auzim pe la 11, ciau.

Stai linistit, asa sa spus pe aici ca stau doar pentru ca am rank 4, am aplicat iar sa vada unii ca nu stau doar pentru rank.

Scuze daca deranjez cu accest post, ca nu mai fac parte din ttc.

Eu zic ca n-aveai ce sa demonstrezi nimanui , dar daca chiar ai tinut sa faci asta... Sper ca nu mi-o iei in nume de rau , stii ca noi nu avem nimic personal. :)

Eu zic ca n-aveai ce sa demonstrezi nimanui , dar daca chiar ai tinut sa faci asta... Sper ca nu mi-o iei in nume de rau , stii ca noi nu avem nimic personal. :)

Ma, da tu nu mai intri in game? Ca nu prea te-am vazut, decat pe forum..

Da stiu, nu avem nimic, chiar imi esti un bun prieten din Tow Truck.

Am vrut sa demonstrez nu sa aud vorbe ca stau doar pt functie.

Da stiu, nu avem nimic, chiar imi esti un bun prieten din Tow Truck.

Am vrut sa demonstrez nu sa aud vorbe ca stau doar pt functie.

Si chiar te durea in abisul fundului de vorbele alea? N-avea nimeni ce sa comenteze in necunostinta de cauza si punct. E pacat ca ai facut asta.

Ma, da tu nu mai intri in game? Ca nu prea te-am vazut, decat pe forum..

Acuma incerc sa intru. Azi am terminat cu tezele si incerc sa ii imbunez pe ai mei... Au intentii ca pana dupa examene sa nu ma mai lase pe pc deci nu e exclus sa fac o demisie fortata...