Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eu va las baieti! Ma duc la culcare. Ne auzim maine. Bafta, spor la tractat si noapte buna! :*

Tot ma gandesc mah cat +1 poti sa faci? Asa ceva eu nu am mai vazut, scuze ca`ti spun :)) dar esti prea de tot...tu si RubbY, doi nabi... b-(X_X

Nu e spammer ma, e altfel, si mi-e ca daca zic aici, iau warn, dar zic: Icsem imi bag @!$!@$ in mama ta aia buna de @!$!@$ si in toata @!$!@ ei. Multumit Falaus ?

-

E greu să recunoşti,ştiu asta,voi ăia cu salarii de 2.000€ pe lună,sezonul ăsta când aţi jucat cu noi la voi acasă bă,am fost mai mulţi ca voi :)).Un adevăr :

E greu să recunoşti,ştiu asta,voi ăia cu salarii de 2.000€ pe lună,sezonul ăsta când aţi jucat cu noi la voi acasă bă,am fost mai mulţi ca voi :)).Un adevăr :

Altă replică nu mai ştii, doar asta cu „salarii de 2.000€ pe lună” ? :)) Hai că am ieşit şi eu, noapte bună tuturor, şi baftă la tractat, pe mâine. :)

Noapte bună, vă zic din nou, ceea ce ar trebui să ştiţi, în special cei noi.. NU AVEŢI VOIE SĂ TRACTAŢI DIN PARCARE SAU DE PE TROTUAR. Sper că m-am făcut înţeles şi cred că unii dintre voi nu ştiţi ce înseamnă respect şi colegialitate, recitiţi regulamentul de urgenţă, iar testerii vă rog să fiţi mai duri la teste de data viitoare.

Noapte bună, vă zic din nou, ceea ce ar trebui să ştiţi, în special cei noi.. NU AVEŢI VOIE SĂ TRACTAŢI DIN PARCARE SAU DE PE TROTUAR. Sper că m-am făcut înţeles şi cred că unii dintre voi nu ştiţi ce înseamnă respect şi colegialitate, recitiţi regulamentul de urgenţă, iar testerii vă rog să fiţi mai duri la teste de data viitoare.

Trebuie sa-l pui pe iCSEM tester.. Sa vezi cum pica toti care nu merita aici.

BA, IA HAI STINGEREA. TOATA LUMEA LA CULCARE AM ZIS, o noapte buna si plina de vise frumoase sa aveti.

By Patronul.

Cine esti tu ba sa dai tu stingerea aici?

=)) Te crezi interesant?

Cine esti tu ba sa dai tu stingerea aici?

=)) Te crezi interesant?

Corect , asta-i treaba mea.

Neata fiilor. N-am idee de ce m-am trezit asa devreme ca eu doar la 10 tre' sa fiu la scoala. Tre sa mergem prin scoala sa cantam Gaudeamus si sa dam flori la profesori. Mai bine nici ca se putea... Zi faina va doresc.