Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata puturosilor. Sunt treaz de la 7, astept sa mananc ceva si sa buginesc vreo 2-3 ore, ca simt ca, cad din picioare...

Am ajuns şi eu de afară, o să intru în joc peste 10-15 minute, în continuare nu am primit niciun PM de ieri seară pentru înscrieri la conquiztador.. dacă nu suntem minim 6 nu mai ţinem concursul.

În seara asta vor fi nişte activităţi spontane, nu vor fi anunţate orele, cu premii în bani, aşa că staţi ON ca să vedeţi despre ce e vorba.

Am ajuns şi eu de afară, o să intru în joc peste 10-15 minute, în continuare nu am primit niciun PM de ieri seară pentru înscrieri la conquiztador.. dacă nu suntem minim 6 nu mai ţinem concursul.

În seara asta vor fi nişte activităţi spontane, nu vor fi anunţate orele, cu premii în bani, aşa că staţi ON ca să vedeţi despre ce e vorba.

M-as inscrie eu , dar am uitat contul si nu primesc mailul ala in care primesc numele/parola.

Neata, abia ce m-am trezit si eu, dupa 4 ore de somn, am dormit imediat =)). Ne auzim pe seara, ies pana-n oras, aveti grija ce faceti.

N'seara flacailor. Debea ce-am venit si eu de afara, mai stau pana la fix, si dupa culcare, ca maine practica, vor urma 2 saptamani de chin...

Mare fail ce am dat bă,n-am mai dat demult fail in Sf...

Hahaha, daca conduceam eu, stii nu ? 5k direct.

Mare fail ce am dat bă,n-am mai dat demult fail in Sf...

De când dau rob cu sultanul meu, nu am dat niciun fail. :)) Ca să nu mai zic că în SF n-am dat niciodată fail. Asta e.. şi fail şi excluşi din Europa, viaţa e dură. :))

De când dau rob cu sultanul meu, nu am dat niciun fail. :)) Ca să nu mai zic că în SF n-am dat niciodată fail. Asta e.. şi fail şi excluşi din Europa, viaţa e dură. :))

Calm Bloodica, eram azi sa dam... ai ocolit 2415412 de km, cand puteai sa o iei drept, tu nu, pe strazi, coclauri, alea alea, scheme, treaca mearga, bun ca am ajuns la checkpoint :)).