Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mare fail ce am dat bă,n-am mai dat demult fail in Sf...

Sa te iert, la urmatoarele 5 rob-uri trebuie sa luam cel putin 20k! Per rob :)).

Calm Bloodica, eram azi sa dam... ai ocolit 2415412 de km, cand puteai sa o iei drept, tu nu, pe strazi, coclauri, alea alea, scheme, treaca mearga, bun ca am ajuns la checkpoint :)).

Era strategie, dacă o luam drept ne prindeau, n-ai văzut că dacă nu o luam pe podul ala de am sărit peste infernusul de poliţie ne ieşea fix în faţă. :))

Mai aştept înscrieri pentru competiţia de conquiztador, o să începem competiţia weekend-ul acesta să termine cei de a 8-a cu examenul, apropo succes mâine, aveţi grijă ce faceţi.

CINE IA SUB 8 LA ROMÂNĂ SĂ ÎŞI DEA DEMISIA. Poate o să vă motiveze asta. :))

De când dau rob cu sultanul meu, nu am dat niciun fail. :)) Ca să nu mai zic că în SF n-am dat niciodată fail. Asta e.. şi fail şi excluşi din Europa, viaţa e dură. :))

În locul tău nu vorbeam,noi măcar nu facem ţara de râs ca voi :)).

Hahaha, daca conduceam eu, stii nu ? 5k direct.

Ce să conduci tu mă ? Să iau 2k maxim ?

Sa te iert, la urmatoarele 5 rob-uri trebuie sa luam cel putin 20k! Per rob :)).

Luăm 200k mă,nu 20...

Nu inteleg de ce e asa mare stres cu astia de a 8-a... Sa vada ei ce ii asteapta in prima sesiune!

Degeaba se caC^ atat pe ei, toti pica, 10% daca ia peste 7, restu praf.

La mate e şmecher că majoritatea greşesc la un exerciţiu de genu : 2+2:2..

Nu e BAC totuşi.. şi n-ai cum să pici, se poate doar să intre la un liceu prost, gen RATB, mecanică fină :)) La mine în şcoală când a fost examenul de a 8-a doar unul singur a luat sub 5 şi ghici ce, era chinez.. până şi ţiganii care spărgeau seminţe la poarta şcolii au luat 5..

În locul tău nu vorbeam,noi măcar nu facem ţara de râs ca voi :)).

Nu faceţi ţara de râs, dar cine e echipa exclusă de UEFA? Noi măcar nu ne-am calificat nicăieri şi reconstruim echipa. :))

Edited by OC Blue96

Nu faceţi ţara de râs, dar cine e echipa exclusă de UEFA? Noi măcar nu ne-am calificat nicăieri şi reconstruim echipa. :))

De ce nu va-ţi calificat ? Să aud ! Voi ăia cu obiective clare : LOCUL 6 =)).

De ce nu va-ţi calificat ? Să aud ! Voi ăia cu obiective clare : LOCUL 6 =)).

Că n-am avut cu ce, eram aproape de faliment, dar măcar nu ne-am făcut de râs ţara în Europa. Să vedeţi acum cum vinde Becali jumate din lot că nu îi mai vin banii de la UEFA, abia aştept. :))

Că n-am avut cu ce, eram aproape de faliment, dar măcar nu ne-am făcut de râs ţara în Europa. Să vedeţi acum cum vinde Becali jumate din lot că nu îi mai vin banii de la UEFA, abia aştept. :))

Vise...şi chiar dacă vinde,vă batem şi cu echipa a-II-a ..

@Hai să jucam un 8ball,n-am jucat deloc cu tine :)).

Pfoai mama, practica maine, cine dracu are chef sa se trezeasca la 6, si de la 7 la 13:00 sa scrie... ? :|

Pfoai mama, practica maine, cine dracu are chef sa se trezeasca la 6, si de la 7 la 13:00 sa scrie... ? :|

Asta înseamnă practică la tine ? Eu mă duc 2 ore maxim,stau degeaba şi plec :)).

Asta înseamnă practică la tine ? Eu mă duc 2 ore maxim,stau degeaba şi plec :)).

Da frate... 5-6 ore sa scrii, e ceva...

Practia nu ar trebui sa fie mai...practica?!

Ar trebuii, dar cu diriga mea tampita, care nu are buze si nu respira, sta pe panarama aia de scaun ruginit, si citeste dintr-o carte... daia-s foc la casa, care e virgina la 50 de ani, doamne doamne, imi fac nervi inainte de somn, noapte buna, ne auzim maine.

Ar trebuii, dar cu diriga mea tampita, care nu are buze si nu respira, sta pe panarama aia de scaun ruginit, si citeste dintr-o carte... daia-s foc la casa, care e virgina la 50 de ani, doamne doamne, imi fac nervi inainte de somn, noapte buna, ne auzim maine.

Lasă mă că alţii au murit şi n-au păţit nimic...

Lasa nervii ca nu iti fac bine. Noapte buna si o dimineata scurta maine, sa treaca repede!

Lasa nervii ca nu iti fac bine. Noapte buna si o dimineata scurta maine, sa treaca repede!

Bă,mi-am adus aminte,data viitoare când dăm rob,să ai licenţă de arme,îţi dau eu bani să o cumperi :)).

Bă,mi-am adus aminte,data viitoare când dăm rob,să ai licenţă de arme,îţi dau eu bani să o cumperi :)).

Ar trebui sa cumpar licenta aia, poate intr-o zi chiar o sa mai intru intr-un GunShop :)).

Ar trebui sa cumpar licenta aia, poate intr-o zi chiar o sa mai intru intr-un GunShop :)).

Dacă aveai licenţa aia,numai dădeam fail acum :)).

Termina ca ai fi fost in stare sa fugi in sectia de politie de ei :)).

Dacă nu venea ăla cu rancher-ul era rob de rob ăsta...