Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata acuma m-am trezit si eu

Ne vedem in game.

E mare plictiseala,voi ce mai ziceti?

Vorbesc cu gagica-mea... n-am niciun chef de nimic.. tu ce naiba faci ?

Bună seara, am terminat în sfârşit cu organizarea pe forum, ne auzim în joc peste 10 minute, spor la tractat în noua săptămână şi vă sugerez să aveţi grijă la comportamentul şi limbajul vostru. O să răspund şi la aplicaţii cât de curând, până atunci vă rog să mai daţi ad-uri în joc că recrutăm.

Nu te poti comporta frumos cu un poliţist,intră în mine,mă bagă pe contrasens şi îmi i-a permisul şi mai e şi băiat care are cont de fată...

Bună seara, acum am ajuns şi eu în casă, vorbim în game în câteva minute.

Salut underboss Laur, te asteptam in joc! sau in jail :)).

Fratilor, la 4 plec la mare. Vreau sa va zic, sa aveti grija de voi, nu-l suparati pe Blood, ca va taie. Stati cuminti, si ascultati-l [sau stati doar cuminte :))]. Sa ne auzim cu bine, pace ! :*

Fratilor, la 4 plec la mare. Vreau sa va zic, sa aveti grija de voi, nu-l suparati pe Blood, ca va taie. Stati cuminti, si ascultati-l [sau stati doar cuminte :))]. Sa ne auzim cu bine, pace ! :*

Bine tata! Sa ai o vacanta faina si sa vi acasa cu ficatul intreg, nu rupt de alcool :)).

Noapte bună, acum ies şi eu, am răspuns şi la aplicaţii, vă rog mâine rank 4+ să mai daţi din teste.

Aştept PM-uri cu înscrieri pentru conquiztador, dacă până miercuri seară nu am minim 6 PM-uri, schimbăm competiţia.

De asemenea, aştept PM-uri cu idei pentru prezentarea facţiunii, s-ar putea să o facem săptămâna viitoare.