Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare ! Eu voi intra de maine mai mult ca am stat 2 zile la unchiul meu ( iupii ) . Imi cer scuze ca nu am prea fost activ zilele astea doar ca nu am san andreas-ul instalat pe laptop , urmeaza sa-l instalez maine seara . Imi cer scuze inca o data si spor la tractat !

Noapte bună, ne auzim mâine, cine mai vrea să se înscrie la competiţia de conquiztador să îmi dea PM cu numele din joc şi numele din conquiztador, mai accept înscrieri până mâine seară. Mâine voi face 2 event-uri, unu spontan ca astă seară şi altul simon spune, pe la ora 20-21, până atunci vă las să tractaţi, spor la treabă.

Noapte bună, ne auzim mâine, cine mai vrea să se înscrie la competiţia de conquiztador să îmi dea PM cu numele din joc şi numele din conquiztador, mai accept înscrieri până mâine seară. Mâine voi face 2 event-uri, unu spontan ca astă seară şi altul simon spune, pe la ora 20-21, până atunci vă las să tractaţi, spor la treabă.

Eu nu ma mai inscriu, iti spun si de ce: Nu am primit mail de confirmare pentru contul creat de peste 1 saptamana...

Nu am de pe ce cont sa joc, imi pare rau.

Neata am plecat la scoala.

Ne vedem pe la 17:30 in game.

Bună dimineaţa, acum m-am trezit şi eu, mă duc să mănânc şi după plec vreo 2 ore, ne auzim mai târziu, spor la tractat.

Neatza si tie. Bafta pe unde mergi ;) !