Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eu am cateva zile PLINE pana peste cap X_X . Deseara am un majorat, vineri dau sala pentru permis, simt ca innebunesc. Acum la 2 am condus. Intru mai pe dupamasa sa trag de raportu' ala.

Neatza!Ne vedem in joc imediat,

La mulţi ani!

Ne vedem în joc peste 15-20 de minute, aveţi grijă, în special cei noi, la limbajul şi comportamentul vostru, pun foarte mare accent pe aceste 2 lucruri. Nu mă faceţi să îmi pară rău că v-am dat o şansă să intraţi aici.

Salut baietii.

Acuma am venit si eu de la scoala,ne vedem in game.

Salutare, acum o jumătate de oră am ajuns şi eu acasă..ce clad e afară :18:, mă duc să fac un duş, ne auzim apoi în joc.

eu acum am facut un dush si cred ca ma duc putin pe afara , la o bere :))

La mulţi ani!

Ne vedem în joc peste 15-20 de minute, aveţi grijă, în special cei noi, la limbajul şi comportamentul vostru, pun foarte mare accent pe aceste 2 lucruri. Nu mă faceţi să îmi pară rău că v-am dat o şansă să intraţi aici.

MS de sansa dar nu mi se pare ca ai procedat corect.

MS de sansa dar nu mi se pare ca ai procedat corect.

Mai bine te-ai abţine de la astfel de comentarii.

Când înjuri pe un chat public, într-o zona publică ( CNN LS ) au posibilitatea să vadă mai mulţi playeri ce ai zis tu şi după când văd că faci parte din TTC, ce cred ei? "Doamne ce limbaj au aştia din TTC.."

Cum am mai zis, dacă te-a înjurat, ori îi făceai reclamaţie pe forum, ori puteai să îl eviţi pur şi simplu, nu trebuie să asculţi toate rahaturile scoase de unii pe gură, altfel o să ai multe de pierdut pe viitor. Ce crezi că ai demonstrat că l-ai jignit înapoi? Că eşti la acelaşi nivel ca el, unul foarte scăzut. Sper că ai înţeles ce am vrut să zic, FW-ul e bine meritat, poate data viitoare când se va întâmpla asta, îţi vei aduce aminte să nu mai greşeşti.

Noapte Buna ies si eu.

Noapte buna

Hai că ies şi eu,mai vorbim mâine,noapte bună !

Noapte buna

Astept sa ies din jail si ma bag la somn.Va urez noapte buna de pe acum!

Noapte buna

Noapte buna

Noapte buna

Noapte buna

neata buna ..

Încearcă să faci post-uri mai lungi, nu doar cu noapte bună şi neaţa, că rişti să fi sancţionat cu warn pe forum.

Bună dimineaţa, pe la 14:00 o să facem un event simon spune în cadrul facţiunii şi după o să ne gândim la un event cu tot server-ul. Până atunci, aveţi grijă cum tractaţi, baftă.