Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu va mai zic neata, ca-s treaz de la 06:30. Ne auzim in game dupa ce mananc, o zi faina.

Bun venit @Reece si bun venit tuturor celor noi!Sper sa va simtiti bine alaturi de noi si sa ramaneti cat mai mult aici. ;)

Salutare, bine v-am gasit! De azi sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem.

Bun venit! Sper sa ne intelegem bine.

Va salut baieti, ma pun la somn. Noapte buna!

Salutare Baieti! Ce mai faceti? Mai devreme am venit si eu de p`afara :D ... ce mai e prin game?

Welcome celor noi, sper sa ne intelegem bine. Mai stau putin si eu prin game si ma pun si eu la culcare.

Noapte Buna!

Noapte Buna ies si eu.

Maine nush daca intru.

Posibil sa ne vedem vineri la targ.

Neata , neata fiilor. Si voi sunteti la fel de matinali ca mine? Ca eu nu sunt... Dar e cald si nu mai pot dormi.

IMPORTANT: Azi 12.07.2013 vor fi focuri de artificii pe plaja Los Santos si se va acorda un level up + se vor organiza cateva eventuri surpriza.

Detalii aici:

http://forum.b-zone.ro/topic/142902-its-summer-time-promo-code/#entry2151538

Mdea iara la ora 21 cand eu is plecat cu cortu :)) Deci la fiecare smecherie dinasta, level-up, respect pointuri, etc, eu eram plecat la chefuri sau pe altundeva X(

Edited by CBN Chuck

Neata acuma m-am trezit si eu.

Ne vedem in game.

Welcome celor noi.

Bună dimineaţa, peste o oră va avea loc un event cu premiul 20k, vă aştept pe toţi în HQ la 14:15.

Pentru cei noi, raportul în prima săptămână nu e obligatoriu, dacă totuşi aţi început să faceţi puteţi posta doar dacă aveţi minimul necesar rank-ului vostru. La fel şi la mecanicul săptămânii, dacă nu aveţi minim 30 refill şi minim 30 repair nu mai postaţi că o să fiţi sancţionaţi destul de aiurea, după părerea mea.

Salut! De astazi sunt noul vostru coleg. Sper ca ne v-om intelege bine si v-om lega o stransa legatura de prietenie intre noi. Ne auzim in game. O zi buna sa aveti!

Bine ai venit in Tow Truck Company.