Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

În câteva momente o să pun la punct şi ultimele detalii, iar după rămâneţi singuri cu Kelton şi Laur. Vă urez succes şi spor la tractat, ne vedem peste o săptămână. Vă repet, ascultaţi de Laur şi membri cu rank 5, în ordinea asta, ei se vor ocupa de organizare, baftă.

În câteva momente o să pun la punct şi ultimele detalii, iar după rămâneţi singuri cu Kelton şi Laur. Vă urez succes şi spor la tractat, ne vedem peste o săptămână. Vă repet, ascultaţi de Laur şi membri cu rank 5, în ordinea asta, ei se vor ocupa de organizare, baftă.

Distracţie placută!

Distracţie plăcută ,îmi pare rău că ratezi derby-ul dintre Dinamo şi Steaua,nu o să am de cine să mai râd..poate o să râd de Daniel :)).

Edited by K A D D Y

Distractie placuta Bluie,sper sa ne vedem cu bine in aceiasi masura si in acelasi numa de membrii.

Noapte Buna am iesit si eu,ne vedem maine.

Edited by D A R I U S

Buna seara tuturor, acu am ajuns si eu acasa si am zis sa intru un pic in game poate mai fac niste tractari.

Distractie placuta Blue, se faci niste poze sa pui la divertisment sa vedem si noi.:D

Haha,4 echipe in play-off,cum bănuiam,Petrolul a dat gol la ultima fază a meciului :)).Ştim mă Laure că trebuie să facem doar raportul,să vedem cine ne dă salariile :)).

Ştim mă Laure că trebuie să facem doar raportul,să vedem cine ne dă salariile :)).

Am mai zis aici că m-au mai întrebat în joc şi deaia, eu o să vă dau salariile.

Edited by BTD LauR25

Hai ca eu ies băieţi,vorbim mâine dimineaţă,noapte bună !

Buna dimineata acu m-am trezit si eu , vorbim in game, mai tractez ceva sa mai pun la raport, ce bine e ca avem liber la activitati

Nu mai faceţi posturi de acest gen, nu ne intereseaza că v-aţi trezit sau că vă culcaţi sau altceva.. altfel veţi fi sancţionaţi pe forum..acest topic este pentru discuţii importante.

Buna dimineata :D

Eu ma bag la niste tractari, vorbim in game.

Nu mai faceţi posturi de acest gen, nu ne intereseaza că v-aţi trezit sau că vă culcaţi sau altceva.. altfel veţi fi sancţionaţi ÎN JOC..acest topic este pentru discuţii importante.

Văd că am rămas cu 20 de membri... Eu voi reveni duminică acasă de tot, aşa că târgul îl va ţine ori Laur, ori un membru cu rank 5+ pe care îl va numi Laur.

Aveţi timp să postaţi rapoartele de vineri seară până duminică la ora 12:00, dar şedinţa va fi duminică seara la ora 21:00, iar târgul la fel ca de obicei, sâmbătă la 14:00.

Îmi cer scuze pentru inactivitatea mea, dar sunt singurele mele săptămâni când plec în vacanţă (fără laptop), de săptămâna viitoare voi reveni cu forţe proaspete. :)) Baftă şi spor la tractat!

Îmi cer scuze pentru inactivitatea mea, dar sunt singurele mele săptămâni când plec în vacanţă (fără laptop), de săptămâna viitoare voi reveni cu forţe proaspete. :)) Baftă şi spor la tractat!

Poţi să mai stai, nu mă deranjează :)).

Nuti fa griji blue laur sa ocupat de toata factiunea, cand o sa mai pleci laur o sa-ti fie omul de baza. Dar de ce sedinta va fi la ora 21:00?

Pentru că atunci o să ajungă Blue acasă.

Bună dimineaţa, nu uitaţi de târgul din această zi la ora 14:00.Topicurile de rapoarte sunt deschise, astfel vă puteţi posta raportul, spor la tractări celor care l-au lăsat pe ultima sută de metri, ne auzim la târg.

Salut, am ajuns şi eu ieri în Franţa.

Laur/Blue, s-ar putea să intru în joc la diferite activităţi sau poate intru seara, depinde dacă şi când sunt acasă, chit că am cerere de inactivitate, ne auzim.

Au revoir!

FmHRdFm.jpg

Edited by Zww

La revedere @, ai fost un coleg de nota 10, ne-ai ajutat pe toti, nu cred ca va mai fi cineva la fel ca tine, imi pare rau ca pleci, o sa ne fie dor de tine, cine stie poate o sa mai vii prin TTC, te asteptam inapoi. La revedere si sa ramai cu ai fost tot timpul un baiat bun, pa :(((