Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Doresc sa va urez prin intermediul acestui mesaj un paste fericit alaturi de cei dragi si toate cele bune.

Nu voi intra in joc pana marti, pana atunci sper sa nu ratez vreun eveniment important.

Sedinta nu se mai tine, nu?

Paste fericit tuturor!

Multumim si celor care nu sunt din aceasta factiune, pentru urari.

Sedinta nu se va tine, nu doresc sa va retin intr-un asa moment. Cine nu poate intra pe o perioada mai mare de 3 zile sa faca cerere de invoire.

Topicul va fi inchis pana cand trec sarbatoriile Pascale.

In seara aceasta ora 20:30 Event la PaintBall . Vor fi 3/4 Runde a cate 3.000$ Fiecare Runda . Aceasta activitate va conta pentru Rank-Up din spusele lui Harvey/SilviuM deci daca doriti sa cresteti mai repede va astept la event. Multumesc.

Edited by Agent007 MSS

Paste fericit tuturor!

Multumim si celor care nu sunt din aceasta factiune, pentru urari.

Sedinta nu se va tine, nu doresc sa va retin intr-un asa moment. Cine nu poate intra pe o perioada mai mare de 3 zile sa faca cerere de invoire.

Topicul va fi inchis pana cand trec sarbatoriile Pascale.

Iti multumesc ca ai redeschis acest topic superb.

In seara aceasta ora 20:30 Event la PaintBall . Vor fi 3/4 Runde a cate 3.000$ Fiecare Runda . Aceasta activitate va conta pentru Rank-Up din spusele lui Harvey/SilviuM deci daca doriti sa cresteti mai repede va astept la event. Multumesc.

Daca tu zici vom fii.

Salutare, sunt cel mai nou coleg al vostru şi mă gândeam că s-ar cuveni să fac şi eu primul meu post aici.

Mă bucur să fac parte din acest colectiv, la prima vedere pot să spun că sunteţi nişte oameni de treabă şi sunt convins că ne vom înţelege foarte bine.

Salutare baieti ! Acum am ajuns acasa. O sa intru in game sa fac niste tractari ca am 0 :)))

Salut. Meee! Dece faci raport? :)) nu e obligatoriu saptamana asta si vezi ca sefu Silviu a schimbat ceva la rapoartele de activitate(incep de duminica ora 15:00) vai noob esti :P

Si un mare WELCOME celor noi. Richard o sa te obisnuiesti repede cu factiunea n-ai griji. Doar fi atent la tractari cand,cum si de unde tractezi :) Daca ai vreo nelamurire adreseaza-te celor mai experimentati(noobi) de rank 3+

Nu mai postai de mult timp aici asa ca imi fusese dor.OK,imi mai invat unpic la limba Romales si intru sa bagam o rugaciune.

Hristos a inviat! :*

Salutare, sunt cel mai nou coleg al vostru şi mă gândeam că s-ar cuveni să fac şi eu primul meu post aici. Mă bucur să fac parte din acest colectiv, la prima vedere pot să spun că sunteţi nişte oameni de treabă şi sunt convins că ne vom înţelege foarte bine.

Welcome.

Nu mai postai de mult timp aici asa ca imi fusese dor.OK,imi mai invat unpic la limba Romales si intru sa bagam o rugaciune.

De ce inveti limba romales?

Salutare, sunt cel mai nou coleg al vostru şi mă gândeam că s-ar cuveni să fac şi eu primul meu post aici.

Mă bucur să fac parte din acest colectiv, la prima vedere pot să spun că sunteţi nişte oameni de treabă şi sunt convins că ne vom înţelege foarte bine.

Welcom.

Ma refeream la Romana. Ma crezi tigan? Maretul event de astazi so transformat in lms,fain de noi

Nu am zis asa ceva, dar de exemplu in zona Rosia Monata se invata acea limba, exista chiar si olimpiada ceea ce mi se pare anormal.

Tu esti cel mai mare Spawmer din TTC ! Chiar daca o faci prin tereni logici care surprinzator au legatura cu Hitler sau miscarea Comunista...

Multumesc, multumesc, azi maine o sa te depasesc la numarul de posturi. am 6 warnu-ri pana acuma.

Acuma si tu..Heil Hitler!