Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

You got +1 from me too Bro, I Think Pizza Boy Job is a good idea xD, there is a Special Faggio and special skinn for pizza deliver, so why not we don't make a job for it,

And The heli Suggestion is good too, Succes !

@, Nou e ca si @, Te iubeste,dar stie ca daca se da la tine o incurca rau de tot !

Am iesit,noapte buna,si sper sa ai vise frumoase Ynna :* Cu Presedintele ( Adica yo )

Te culci de la ora 21:30, gaina... acum am dovada ca tu esti inactiv, la war-uri te culci :)) Noapte buna.

Si eu o sa ies, va rog sa dezvoltati posturile sau sa nu mai postati... Nu va suparati pe mine, dar pe forum vad toti ce scriem, nu e ca pe /f.

O seara placuta, noapte buna!

Te culci de la ora 21:30, gaina... acum am dovada ca tu esti inactiv, la war-uri te culci Noapte buna. Si eu o sa ies, va rog sa dezvoltati posturile sau sa nu mai postati... Nu va suparati pe mine, dar pe forum vad toti ce scriem, nu e ca pe /f. O seara placuta, noapte buna!

Ce dragut esti, ai grija de noi sa nu vada alti ce ne duce capu.

A-ti fost careva la scoala astazi?

Ma,sincer,ii dau dreptate lui Silviu. Postati si voi ceva care-i intereseaza pe toti membrii factiunii sau macar ceva interesant ce merita citit.(de exemplu cearta pe Hitler :D) nu: neatza lume,ce mai faceti? Si noapte buna ne vedem maine! :|

Daca doriti sa faceti spam,intrati in clanuri sau facetiva unul. PS: clan pentru nabi,recomand: Safe 4 Family,in fiecare zi 6 pagini +.

(Leadera) Ynna sefa nabilor :P

Iar a doua varianta: http://forum.b-zone.ro/forum/335-mod-de-via/

Sper ca v-am ajutat sa faceti +1 linistiti ;)

Ne vedem in game :*

Bună ziua. N-am mai postat de multă vreme pe aici pentru că nu-mi place să fac post-uri aiurea, pentru +1, ci postez doar când am de zis ceva important. Văd că aţi început să postaţi destule rapoarte, ţinând cont că a fost o săptămână în care nu era obligatoriu să o faceţi. Ţin să vă reamintesc că, indiferent dacă postaţi sau nu raportul, nu va fi un plus sau un minus la acordarea de rank, ci se va contabiliza la fel la toţi, însă este bine pentru voi dacă aţi hotărât totuşi să faceţi raportul, pentru distracţia voastră. :)

Ar fi totuşi păcat să fiţi sancţionaţi la fel ca în săptămâna trecută, mai ales că nu eraţi obligaţi să faceţi raportul. Sper că v-aţi învăţat lecţia.

Ma,sincer,ii dau dreptate lui Silviu. Postati si voi ceva care-i intereseaza pe toti membrii factiunii sau macar ceva interesant ce merita citit.(de exemplu cearta pe Hitler ) nu: neatza lume,ce mai faceti? Si noapte buna ne vedem maine! Daca doriti sa faceti spam,intrati in clanuri sau facetiva unul. PS: clan pentru nabi,recomand: Safe 4 Family,in fiecare zi 6 pagini +. (Leadera) Ynna sefa nabilor Iar a doua varianta: http://forum.b-zone....335-mod-de-via/ Sper ca v-am ajutat sa faceti +1 linistiti Ne vedem in game

Si in SQ se face spam, eu am 850 de posturi la discutii si peste 940 de posturi in alte topicuri :).

Bună ziua. N-am mai postat de multă vreme pe aici pentru că nu-mi place să fac post-uri aiurea, pentru +1, ci postez doar când am de zis ceva important. Văd că aţi început să postaţi destule rapoarte, ţinând cont că a fost o săptămână în care nu era obligatoriu să o faceţi. Ţin să vă reamintesc că, indiferent dacă postaţi sau nu raportul, nu va fi un plus sau un minus la acordarea de rank, ci se va contabiliza la fel la toţi, însă este bine pentru voi dacă aţi hotărât totuşi să faceţi raportul, pentru distracţia voastră. Ar fi totuşi păcat să fiţi sancţionaţi la fel ca în săptămâna trecută, mai ales că nu eraţi obligaţi să faceţi raportul. Sper că v-aţi învăţat lecţia.

Multumim ca ne-ai reamintit si ca postezi alaturi de noi.

Buna dimineata!

Cititi si voi aici http://forum.b-zone.ro/topic/208151-propunere-ttc-role-play/#entry3017526 si daca sunteti de acord/daca va plac propuerile lasati un "+".

guys check this sugg it's amazing suggestion!

http://forum.b-zone.ro/topic/208151-propunere-ttc-role-play/

Sunt de acord cu aceasta propunere, dar cum a spus si Vinnie, acest topic este pentru discutii legate de factiune, nu pentru reclama. Puteti sa va puneti la status pe forum aceste propuneri. Multumesc.

I agreed that proposal, but as Vinnie says, this topic is for discussions about our faction, not for advertising. You can post at status on forum this proposals. Thanks.

Sunt de acord cu aceasta propunere, dar cum a spus si Vinnie, acest topic este pentru discutii legate de factiune, nu pentru reclama. Puteti sa va puneti la status pe forum aceste propuneri. Multumesc.

Uite o poza frumoasa sa iti pui la avatar: image019.jpg

Uite o poza frumoasa sa iti pui la avatar:

Citeste atent ce zic. Daca tu crezi ca asta este subiect de discutii legat de factiune, te inseli. De atatea ori ti-am spus sa incetezi cu posturile de genul sau sa nu mai faci spam.

De azi in colo, daca postezi orice care nu are legatura cu factiunea, sau faci mai mult de 3 posturi/zi te voi sanctiona fara a te anunta in prealabil. Si este valabil pentru toti.

Sa nu uitati de sedinta.

Citeste atent ce zic. Daca tu crezi ca asta este subiect de discutii legat de factiune, te inseli. De atatea ori ti-am spus sa incetezi cu posturile de genul sau sa nu mai faci spam. De azi in colo, daca postezi orice care nu are legatura cu factiunea, sau faci mai mult de 3 posturi/zi te voi sanctiona fara a te anunta in prealabil. Si este valabil pentru toti. Sa nu uitati de sedinta.

Ok am inteles, dar astazi a fost primul meu post.

Ai corectat rapoartele de activitate?