Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

În primul rând, vreau să urez bun venit tuturor celor nou-intraţi. Vă stăm la dispoziţie cu orice fel de ajutor, aşa că nu ezitaţi să ne întrebaţi ori de câte ori nu ştiţi ceva. Mai bine ne întrebaţi pe noi decât să acţionaţi de unii singuri şi să faceţi greşeli prosteşti.

Am o intrebare: Cate tows primesc pe ora? Si daca stau pe /sleep primesc tows?

În legătură cu această întrebare, aveţi topic-ul "Ghidul Începătorului". Aruncaţi o privire acolo, veţi găsi multe "comori". :))

Salut. Welcome celor noi!

Agent!! Te rog cand faci aplicatii si ai raspuns la ele.

Posteaza si pentru noi aici cei acceptati :) ca tot nu vreti spam pe discutii macar sa-l folosim pentru ceva important.

Eu unul nu urmaresc www.b-zone.ro.

Voi face propunere cu deschiderea unui acest subiect,dar macar pe forum sa ne zici numele lor.

Eu unul intru pe forum si ma trezesc ca o dat toti teste :).

Am plecat la antrenament. Rog sa posteze cineva mapa cu mastile sa am ce face la ora 9 :)

Multumesc frumos :* (celor ce posteaza :) )

Salut colegi , n-am mai postat demult pe aici , sunt ocupat cu scoala sa trec si eu in clasa a 11- a sa ma fac baiat mare :)))

Welcome celor noi , si ne auzim in game! :*

Agent! Daca nu intru de sambata pana luni spre amiaz,sunt plecat la bai.

Pot sa-ti dau prin PM raportul si sa fac invoire din timp?

In cazul in care deschizi vineri,voi posta,dar despre sedinta?

Edited by S4F BogdiD

Salut baieti , eu inca nu mi-am terminat raportul :))))) , stau jail acum! Cred ca dupa ce ies din jail ma bag la somn.

Noapte buna , va pwp!

@, Dami PM cu raportul si faci cerere de inactivitate .

Vreau sa va anunt de pe acum ca dupa sedinta urmatoare va urma un Event de tip RACE premii foarte mari .

Daca premiul e 10kkkkkk vin.

Noapte buna baieti,ne vedem maine.

Dragi membrii am decis ca pana la terminarea scolii sa mentinem sedinta Duminica, dupa terminarea acesteia vom incerca sa o punem in alta zii, cum puteti si voi, mai multe vom discuta la sedinta.

Dragi membrii am decis ca pana la terminarea scolii sa mentinem sedinta Duminica, dupa terminarea acesteia vom incerca sa o punem in alta zii, cum puteti si voi, mai multe vom discuta la sedinta.
Eu zic sa o lasam duminica dar sa fie pe la ora 20:00 ca poate joi seara sau vineri seara suntem plecati si o sa fim multi absenti

P.S: Imi place poza ta :))

Eu zic ca e bine duminica.

Din partea mea, poţi pune şedinţa oricând, probabil vom vedea la şedinţă care vor fi cele mai frecvente preferinţe.

Eu zic ca e bine duminica.

Nebunatico, ai vrut să ne părăseşti? :))

Ţi-ai cumpărat maşină nouă şi nu mai ai timp de noi, ca să te plimbi cu ea?

IMAG0469.jpg

Edited by Harvey Specter

Agent. Mi sa stricat samp-ul,nu-l mai pot instala sau accesa si la fel si cu LoL-ul tot iau crash-uri,daca apuc maine sa mai fac 15 tractari postez raportul,daca nu asta e...