Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am plecat în concediu copii, ne auzim peste o săptămână. Spor la tractat tuturor!

O săptămână cât mai călduroasă vă urez! :)>-

Distractie placuta si ai grjia de tine. Ne vedem in o saptamana.

ON: Mi-am terminat raportul, acum lenevesc pana Duminica :X

@@South Silviu, Ai o sora ????? Si nu mi-ai zis ??????

Ce bataie iti trag :-W

A fost si in TTC sora lui.

Acesta e ultimul meu post aici, o sa imi lipsiti cu toti, in special Agent.007[sEF], [uS]SilviuM, Harvey_Specter, Antycus,Seba20 si alti. O sa imi lipseasca caterinca care o faceam pe /f, tractarile ilegale care le luam din parcare :). Best-ul pe care ma chinuiam sa il fac si multe altele. Va pupa fratele vostru G.Robert a.k.a Noire (seful vostru).

Bafta mai departe bro! Daca te gandesti vreodata sa revii, sa nu eziti nici o clipa, eu te astept aici!

Am plecat în concediu copii, ne auzim peste o săptămână. Spor la tractat tuturor!

O săptămână cât mai călduroasă vă urez! :)>-

Distractie placuta!

Distractie placuta si ai grjia de tine. Ne vedem in o saptamana.

ON: Mi-am terminat raportul, acum lenevesc pana Duminica :X

Si eu l-am terminat, l-am trimis pin PM si acum merg la tara, poate intru si de acolo, nu stiu sigur:-s!

@@South Silviu, Ai mancat de pe jos, cum sa faci in plus la raport ma:)))))?

Azi m-a trezit unchimiu la 8:30 sa ma ia la tara sa il ajut la treaba, crapam:))

@@South Silviu, Ai mancat de pe jos, cum sa faci in plus la raport ma:)))))?

Azi m-a trezit unchimiu la 8:30 sa ma ia la tara sa il ajut la treaba, crapam:))

@ [membru = 'B4L CRYSTYAN "] [/ b], Da ma, e sora lui. Si NU, NU un puroi-o pe Lista de legende pe pile, a pus-o pentru ce a facut Lili pentru Tow Truck Company, pe merit nu pe pile. Nu erai tu pe vremea aia in TTC sa o prinzi pe Lili aici!

O Chestie sa intamplat la mine in oras(Piatra-Neamt).Mama mea e schimbul 2 la servici,si seara,cu mai multi colegi,au o masina de serviciu,si masina aia ii duce acasa pe toti,A venit tarziu,si credeam ca sa intamplat ceva,cand a ajuns acasa,direct cum a intrat pe usa a venit la camera mea sa imi zica de un accident,ea cand a vazut,credea ca e inciendiu,deoarece acolo erau 4 masini de pompieri,6 de politie si 3 ambulante.Am decis sa mergem si noi acolo,deoarece nu se intampla asta des pe la noi.Am luat masina si am plecat,erau o droaie de curiosi acolo,noi am lasat masina undeva pe acolo.Era vorba de o masina straina,cu oameni care trebuia sa mearga acasa,presupun.Atunci am vazut ca este doar un stalp indoit,si doar o casa si firele il mai sprijineau,eu vazusem un om mort mai incolo,atunci credeam ca e defapt cel din dreapta soferului,facandu-mi o teorie sin cele auzite de la oamenii de pe acolo,am auzit ca acul se blocase la 202 km/h,si ca soferul e viu,eu m-am apropiat de acea masina,si am vazut doar mana si picioarele prinse in fiarele alea,am vazut un deget miscand,dar am crezut ca e iluzie,si ma miram cum sa mai traiasca blocat in halul ala in stalp.Pompierii de la descarcerae,nu au putut sa il scoata pe acel om,deoarece era blocat in stalpul ala,eu o vedeam pe mama lui cum se apropia si cineva o lua,deoarece cand mama sufera,copilul simte,Dupa o ora,a venit si nasul meu,noi avem troleibuze in oras si stalpul ala era chesitia aia care da curent la troleibuze,deci era pericol de curentare acolo,cum vroiam sa zic au venit cu macaraua si au stabilit stalpul acolo si au inceput sa il ridice incet incet stalpul,dar in acelasi timp il durea pe acel om,saracul,vad ati seama ca era ,,zdrobit ''la picioare acolo,dupa 30 de minute,au reusit sa il scoata in sfarsit de acolo,toti ne bucurasem de asta,dar pentru soferul din dreapta nu aveai ce face,azi dimineata am cautat pe internet,si am vazut defapt ce se intamplase.Acel mort trecea pe trecerea de pietoni si ei l-au acrosat si dupa 250 de metri au intrat in stalp,cel din dreapta soferului a supravietuit cu rani mai mici,deoarece el s-a aruncat din masina,dar soferul a ramas blocat intre fiare si stalp,daca o sa va uitati in filmare,o sa vedeti ca pietonul a fost decapitat si cu o bucati din mana lui pe altundeva,deci a fost valeuleleu.Imi pare rau ca in filmare e blurata parte mai interesanta,si eu chiar am uitat sa iau aparatul foto sa filmez sii sa fac poze,pana mai apar poze cu masina,eu va dau filmarea asta:http://observator.tv/social/accident-rutier-grav-pe-o-sosea-din-piatra-neamt-131674.html

Edited by SeBa20

Buna dimineata girls. Imi fac si eu cafeaua si intru sa va incant cu prezenta mea.

, eu ti-am zis si ieri, dar cine sa ma asculte... nu citi regulamentul ala ca e degeaba. O sa iti iei o alta sanctiune acum, pentru postarea la "Reclamatii/Complaints". Congrats.

Edit: Welcome celor noi. Care sunteti?

Edited by South Silviu

, nu cred ca iti mai plateste nimic. Uita-te la reclamatii :))

Mai am nevoie de cineva care sa vrea sa dea rob dublu in 1-2 zile. Adica sa stranga pana atunci 40 rob points. Deja suntem 3, doi skill 4 si un skill 3. Cine doreste?

Nu aveam cum sa plec din factiunea mea preferata fara sa imi iau ramas bun.. Nu vreau sa ma lungesc foarte tare,ca mai apoi sa se lase cu lacrimi. As vrea sa le mutumesc in special lui Sivliu , Agent si mai ales lui Harvey pentru toate cate au facut pentru mine,dar ii salut si pe restul colegilor.La mine,e a 3-a oara cand intru in aceasta factiune,si mereu m-am simtit la fel de bine,si mereu am revenit aici cand mi s-a facut dor,lucru care o sa se repete si in viitorul apropiat. Tow Truck Company este factiunea mea preferata,si mereu ma voi intoarce aici cand va fi nevoie de mine. Succes tuturor ! Sper sa tinem legatura !

Nu aveam cum sa plec din factiunea mea preferata fara sa imi iau ramas bun.. Nu vreau sa ma lungesc foarte tare,ca mai apoi sa se lase cu lacrimi. As vrea sa le mutumesc in special lui Sivliu , Agent si mai ales lui Harvey pentru toate cate au facut pentru mine,dar ii salut si pe restul colegilor.La mine,e a 3-a oara cand intru in aceasta factiune,si mereu m-am simtit la fel de bine,si mereu am revenit aici cand mi s-a facut dor,lucru care o sa se repete si in viitorul apropiat. Tow Truck Company este factiunea mea preferata,si mereu ma voi intoarce aici cand va fi nevoie de mine. Succes tuturor ! Sper sa tinem legatura !

Bafta mai departe efffacer si multumesc pentru tot.

Al 2-lea meu post aici de cand am intrat :)). Tre sa ma pun sa termin raportul, am doar 35 de tractari X_X.