Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

E clar,am luat ban cu motivul "nu exista" de la adminul "nu exista" pentru "nu exista" zile,e bine pana acum: http://postimg.org/image/qh0ercvhr/1b129b07/

Am patit si eu asta de nenumarate ori, trebuie sa schimbi ip-ul (din router/ scoti si bagi mufa de net in PC). Asta se intampla cand ai IP Routabil, iti da un IP care a fost banat acum ceva vreme si na.. trebuie sa-l schimbi.

In alte ordine de idei, spor la tractati prieteni, eu ma bag la somn. GN & Love u

Am patit si eu asta de nenumarate ori, trebuie sa schimbi ip-ul (din router/ scoti si bagi mufa de net in PC). Asta se intampla cand ai IP Routabil, iti da un IP care a fost banat acum ceva vreme si na.. trebuie sa-l schimbi.

In alte ordine de idei, spor la tractati prieteni, eu ma bag la somn. GN & Love u

Mersi mult @SilviuM,a mers!

Mersi mult @SilviuM,a mers!

Ma bucur ca te-am ajutat, daca mai ai probleme sau nelamuriri de genul poti oricand sa ma intrebi.

Buna dimineata Tow Truck. Se pare ca iar am un final de saptamana extrem de incarcat.. si nu imi permite timpul sa mai ma si joc. Spor la rapoarte si ne auzim pe duminica, sper. Poate mai reusesc sa intru sa mai vorbim pana atunci ;)

Buna dimineatza, ce mai faceti, eu sunt bine. Ma apropiesc de al 100-lea post. Acuma am plecat si eu 2 ore si a venit apocalipsa, letzgo lider ELC, florin_hbk sublider ? Da cum ma in 2 ore..

Edited by Mechanicul Zsombi333

Salutari colegi. Astazi am si eu timp liber si pot intra pe SA:MP. M-am saturat de atatea meditatii si invatat ... si asta e doar inceputul :| . In fine, ce mai faceti? Vad ca pe server s-au produs mici modificari, un inceput promitator pentru ELC, demisii si demisi multi de la noi.. foarte rapid se petrec lucrurile :))

, nu trebuie sa fii nolifer. Daca prinzi 5-7 eventuri gen GSLS/Restaurant LS cu 50.000$ premiul, faci 200 tractari usor. Si adunat nu iti ia mai mult de 2 ore sa tractezi. Deci.. think smart ;)

@, macar daca se plateau si posturile astea. 1 euro la 300 de postari, asa ce rost are atat timp cat avem /f? :))

Vreau sa le urez un "Bine ati venit!" celor noi, sper ca o sa va integrati cu usurinta si ca nu o sa va faceti de cap cu tractatul.

Cine da +1 are 69$ de la mine.

@, macar daca se plateau si posturile astea. 1 euro la 300 de postari, asa ce rost are atat timp cat avem /f? :))

Vreau sa le urez un "Bine ati venit!" celor noi, sper ca o sa va integrati cu usurinta si ca nu o sa va faceti de cap cu tractatul.

Cine da +1 are 69$ de la mine.

Ti-am dat +1. Astept cei 69$.

Hei bun Buna Seara bine v-am gasit , ce mai faceti , deabia astept lansarea rpg 3 , multi de pe alte servere ( poate si RPG 1 ) o sa piarda jucatori si o sa se duca acolo deoarece multi vor sa o ia de la inceput , Bafta la raport-uri ! :*

Edited by iLive SEF

, Care nu au realizat nimic nici pe RPG1 nici pe RPG2 nu o sa realizeze nimic nici pe RPG3 =)). Dapa ce vad ca nici acolo nu pot realiza nimci fug iar pe RPG1 =))

De fapt nu e chiar asa. Pe 3 au sansa sa se afirme cei nu prea reusesc pe 1. Ca e totul 0. Ca sa iei lider, admin, helper pe 1 trebuie luni bune de munca, pe 3 poti obtine in maxim 1 luna...