Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Da , o alegerea foarte grea... or cum un sfat pentru urmator-ul lider... Nu aduce sub-lideri din afara... chit ca sunt prieteni... ca asta inseamna ca nu ai intredere in propria factiune... + fara ilegale tata... ca nu vrem 3 liderii in 3 saptamanii. Sper sa ajung la vot... si vota-ti cu cap... nu va lasa-ti influentati de "candidati"... ca dupaia o sa plange-ti ca nu ai primit sub-lider sau ceva... Bafta.

Scuze de greseli... scriu de pe telefon

Votati Deuce ba! Am vorbit cu el si il aduce pe aure inapoi! + ca e foarte activ deci asta inseamna ca isi poate dedica destul tmp functiei. Votati Deuce pentru o factiune mai buna si mai unita. El nu ne va dezamagi! Nu ne va lucra pe la spate! Si va face tot ce ii sta lui in putinta sa ne fie noua bine! DEUCE LIDER!!!!!

Conducatorii pe care i-am ales sa ne faca cinste ,ne-au facut mai mult de rusine

Libertatea ne-a fost luata, si doar prin revolutie recuperata

Eroii serverului nostru sunt doar niste ban-uri uitate

Care, au facut omica greseala, aparent fatala...

De ei ar trebui sa ne pese, pe ei ar trebui sa-i respectam...

Versuri scrise de mine.

Votati [uS]Deuce!!!!!!

Bună dimineața TTC.

Pe ultima suta de metri, va spun ca din ultima experienta pe care am avut-o la votarea liderilor, va pot sfătui sa nu mai aveți încredere în promisiunile astea pentru sublider (de ex Next a promis sublider multor oameni). Votați cu cap, nu va lăsați influențați de promisiuni sau alte chestii. O zi buna în continuare și v-am mai spus, nu mai puneți atâta preț pe o funcție.

PS- as vrea dacă puteți, sa nu mai postați aiurea după mine, sa ajungă mesajul asta la toată lumea, în caz ca nu va e frica.

Edited by South Smith

@@South Smith, Avand in vedere ca ai o vechime destul de mare, o activitate la fel, ar fii nedrept sa ia x lider care e de 2 saptamani sublider.

Hai sa oferim sanse celor care au o vechime, celor care si-au dat interesul multa vreme factiunii.

Nu influentati voturile, e nedrept pentru cei care au o vechime si au muncit.

Sunt sigur ca Smith o sa-l aduca si pe Aure, Aure i-a oferit o sansa la sublider, de ce n-ar face-o si Smith luI Aure?

N-am nimic cu nimeni, nici cu Deuce, sunt de acord cu voi ca merita. Dar si Smith merita, si AlexXXXD merita, si multi altii. O sa vedem la [/answer] ce si cum, sper sa alegeti cu cap, nu dupa promisiuni.

Nu neaparat vechimea conteaza, important e sa isi dedice destul timp factiunii si cred ca Deuce poate face asta mai bine decat alt candidat. El daca nu ma insel a fost helper, stie cu ce se mananca o functie.

Votati [uS]Deuce lider TTC!!!

V-a rugat aure sa incetati cu toata campania asta electorala. Macar putin respect pentru aure daca nu pentru ceilalti. Fiecare voteaza ce vrea el, Sparros, nu mai da PM-uri aiurea, oricum fiecare voteaza ce vrea, tu doar faci mai rau momentan!

@ tu cand ii faceai campanie lui n3xt cum era ma? Acum e randul meu sa fac campanie :P Eu incerc doar sa va spun ce ar fi mai bine sa alegeti, comparati 50 ore jucate cu 150. Si da, stiu cat a stat deuce helper, cred :)

@@Tosti vorbesti si tu ca sa nu adormi, nu mi-a promis nimic, imi e doar bun prieten si stiu ca e liderul perfect, in opinia mea desigur.

Edited by AT Sparros

Salut ! Va rog sa numai faceti reclama membrilor ... Deuce , smith , alexx . Pe deuce il cunosc de aproximativ 2 ani , ne intelegem bine , pe smith de aproximativ 1 an de cand eram in GSB , este un om de treaba , activ...nu prea... Despre alexx nu stiu ce sa zic... AVETI MARE GIRJA PE CINE VOTATI #D

Ba, terminati, gata.. Vedeti cum se distruge un colectiv frumos? Se fac 2 ein el.. Asta vreti? Dusmanie? Fiecare voteaza ce crede.. Terminati cu atata campanie si rugaminti si promisiuni si multe altele.. Nu faceti altceva decat sa distrugeti colectivul.. Cina ia lider, inseamna ca l-a meritat.. Ok? Mersi :)