Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutari, ce faceti?

Eu nu prea bine, am avut o zi destul de naspa..

Dimineata nu m-am simtit prea bine, apoi eram foarte plictisit, apoi spre seara mi-am scapat telefonu in baie pe gresie si nu mai merge butonu ala de home :)) si nu mai pot face mare lucru.. doar luni il pot duce la reparat.. Am revenit la android pff ce viata grea..

Acum am ajuns si eu acasa, cred ca o sa ma cert cu asta mica, apoi vad eu, ne auzim in game, pwp :*

@@South Smith, Tocmai ce am 4 lose-uri consecutive :))

Cum ba sa fac quadra de la 16/2 la 19 nush cat, ba meci gata castigat se gasesc sa mearga tot cate unu.. doamne ce m-am saturat de ei. Ba zic sa i-a tank top, se gasesc sa mearga rammus full ap si quinn top, doamne..

Nu mai joc lol pana maine :))

@@South Smith,

@@South Zhao,

Incantat de cunostinta, ma aflu aici sa va boostez =))

Ce faceti? Acum am terminat si eu cu treaba, o sa intru imediat in game, daca aveti chef de lol, hai dam un rank, si asa am 4 lose-uri consecutiv poate ma da iar s3 iar in cazuri de genu, fac tryhard :))

@, da, tu mai poti sa ne cari...am vazut in meciul de ieri ca am picat numai cu playeri de gold aproape. Asa ma poti trage si pe mine in sus si sa nu mai pic cu bronzalai d-astia :)) Dar ce sa ma care smith? :)))

Edited by South Zhao

@, Baga subiect, fete, jocuri, politica, religie, razboaie, ce alegi?

Daca alegi un subiect de aici, tu incepi :)) iar noi continuam.

Am terminat si eu de jucat lol, 1/1 cu zhao si apoi am mai jucat un meci am castigat :D

Ne auzim in game, pwp