Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bună dimineața, vă doresc un sfarșit de săptămână cât mai plăcut! ~o)

@@South Smith, E bine că ai ajuns acasă, întrebarea e dacă ai ajuns de unul singur sau cu ajutorul cuiva. :))

Apropo, nu înțeleg cum de ai mai avut chef să intri pe forum.

@@South Smith, Ce se intampla de tracteaza asa multe persoane ilegal?

Daca va grabiti sa faceti raportul, eu in 2 zile il termin lejer :)) dupa daca am timp, mai fac puncte, daca nu prea am timp atunci raman cu cat pot..

Eu am iesit, ne auzim maine, noapte buan si spor la treaba !

Incredibil, sunteți ucigași în serie ăștia cu Maverick-ul =))

Mai ușor cu ilegalele, nu prea sunt genul care să filmeze, dar aveți grija să faceți SS înainte de a tracta o mașină de lângă trotuar, de la înălțime se vede ca ilegală, deși nu e.

Wow, wow, wow! Ies si eu afara si dupa ce ajung in casa ma pun sa ma uit la un film si acum cand intru vad ca deja au mai plecat vreo 211241241. Cum sa fiti dati afara pe motivul asta ba? Fiti si voi mai atenti si daca o faceti ilegal, macar faceti-o cu cap!

@@South Zhao, Poate mai deseara putin daca vrei si esti disponibil.

In rest ce mai faceti? Acum am ajuns si eu acasa, o sa intru imediat in game sa fac niste puncte la raport, ne auzim pwp

Salutare la baieti si fete!

Sunt cu ochii pe voi >:) sa nu va prin ca tractati ilegal ca va rup, seara gasiti sa tractati peste tot sunt drumurile pline nu cred ca e nevoie sa iesiti cu FP!