Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@V l a d u t, Fratelo, lucrez de peste 1 an in Kaufland Romania, domeniul deja il retii. Trebuie sa merg timp de o luna prin mai multe magazine din romania. Sunt inventare totale la care se calculeaza si verifica fiecare produs in parte pentru a vedea ce castiguri si procente au fost obtinute cu ajutorul vanzarilor de sarbatori, etc. Eu trebuie sa merg sa-mi reprezint magazinul la care sunt angajat, etc. Dar e rentabil, ne ofera ei cazare+masa la hotel de 4-5 stele, se lucreaza doar schimbul 3.

@@V l a d u t, Corect, dar totusi iti sunt asigurate conditii si aia 1.350-1.400 lei + bonuri sunt cat de cat echitabili

@, Din cate stiu trebuie doar 10 clase. Ma rog, eu mai lucrasem si in alta parte inainte sa merg la Kaufland si de aceea nu mi-au spus nimic de experienta.

@@V l a d u t, In alte tari precum Anglia/America esti intr-adevar platit convenabil, aici in Romania am eu prieteni instructori care iau 1.000 lei :-J. Ca antrenor personal nu te cauta nimeni deoarece nu-s bani. Multi prefera sa urmeze un program dupa capul lor, gandindu-se ca e mai bine decat sa dea bani. Diete la intamplare, alergat fara un program anume. E prostesc dar mna, ii inteleg. La ce salarii avem noi in tara asta, dezastru//

@@South zeEk, in tara asta nu se poate face nimic, eu imi vad parintii, am 15 ani si stau intr-un fel la oras dar stau la casa. Casa asta este facuta acum 10 ani. Dar sincer si dupa spusele parintilor mei, dar si dupa parerea mea nu ai mai avea cum sa faci o casa de la 0. In Romania acuma iti faci bani doar ca sa traiesti, nu sa faci ceva...

@@V l a d u t, Pai si eu am 21 de ani si lucrez de la 19. Nu m-am ales cu mai nimic deoarece banii de aici nu valoreaza nimic. Si ai mei spun ca ar trebui sa am mai multa grija de bani dar e cam imposibil. Totul costa bani, nu poti sa iesi in oras fara 40-50 lei pe putin :)

@, Acum am luat mai in serios ideea de "economisit" pentru ca vara viitoare tin neaparat sa merg in Grecia la mare si cate 100 euro pe luna pusi deoparte sunt bine veniti.

@@South zeEk, exact. Si eu vara asta am muncit la un restaurant (sezonier), asta datorita faptului ca tatal meu a fost operat la Coloana de la prea multa munca, a ridicat foarte mult, si a fost nevoie de operatie la coloana prin gat, si toata vara nu a putut lucra deoarece a avut un guler ca sa nu-si miste capul...Asa ca eu impreuna cu mama am muncit cot la cot si am reusit sa traim foarte bine chiar daca tata nu a putut muncii. In Romania se poate, se poate, doar sa traiesti. Nu sa investesti in ceva.