Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@South Zhao, ce-ai pățit, Zhao? Scam ceva sau n-ai reușit să recuperezi ce ai dat atunci când te-ai lăsat?

Să-mi dai un mesaj când mă vezi în joc, e posibil să uit. Te ajut și eu cu ceva cu cea mai mare plăcere. :)>:D<<'>

607534181e106894037a466f5d4c3bcc.png

Nu e scam și nici nu vreau să fac la loc ce am dat. I-am dat la niște prieteni atunci..aia e, nu îi pot face oricum înapoi că am avut și eu cam cât îmi arăți tu in acea poză și mna..e ceva. Sunt pentru o "afacere"

Bunurile pe sa:mp nu mă mai interesează, m-am reapucat pentru prieteni, clan și facțiune.

@@South Zhao, +1 cu faza asta, bunurile din samp raman in samp, este un joc trebuie tratat ca atare.

Nici în trecut nu m-am omorât cu averea asta din sa:mp, am reușit să fac o sumă considerabilă, dar așa..fără să vreau. M-a interesat mai mult prietenii, facțiune, clan..funcțiile mele. După cum am spus și mai sus, asta m-a și motivat sa mă reapuc și să fac măcar 20-25 ore pe lună, simțeam nevoia să mă reîntorc în grupul ăsta. Până la urmă nici nu mă vedeam în altă facțiune sau clan.