Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Stii care e faza,daca e sa nu i'au unban,ori dau 10 E ,ori ma las,dar problema e ca am pierdut 1633 de ore din viata (m'am mai si distrat. . . ) si totul se duce de rapa(prieteni. . .) din cauza ca serverul are bug si toti playeri sunt bagati intr'o celula si ca eu am fost prost si am inceput sa fac acel bug. . .

Uitati aici: user-000050836.png

Stii care e faza,daca e sa nu i'au unban,ori dau 10 E ,ori ma las,dar problema e ca am pierdut 1633 de ore din viata (m'am mai si distrat. . . ) si totul se duce de rapa(prieteni. . .) din cauza ca serverul are bug si toti playeri sunt bagati intr'o celula si ca eu am fost prost si am inceput sa fac acel bug. . .

Uitati aici: user-000050836.png

Daca ziceam eu ca esti prost te suparai =)) Edited by Ecs7azy

Imi pare rau pentru tine si pentru timpul tau acordat acestui joc. Mie mi se pare o mare prostie a da ban pentru asa ceva... Sincer sa fiu, si eu am facut acel bug, tot asa din plictiseala, dar pe mine nu m-a vazut nimeni :D Dar oricum, nu e vina ta ca jocul e full de buguri si, oricum nu puteai sa scapi din inchisoare asa deci, proasta decizie a acelui admin. Sper sa iti dea unban. Succes!

Edited by Strutterr