Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

QUOTE (TomB @ Apr 25 2010, 09:50 PM)

bai nenica am spus clar ca eu imi vand pc si voi fi inactiv .. asa scandal daca aflu care a facut tamtam il demit cu FACTION PUNSIH fara comentari si la urmt sedinta voi alege co lider si sublider si sa fiti activi daca eu nu sunt .. daca nu este lideru ce se intampla pentru asta nimeni nu va mai primi rank up si salariu 2 sapt sa va invatati minte ca data viitoare sa nu va mai plangeti .

daca odata se mai intampla pe o luna nu mai primiti.

:)) sa nu ziceti ca eu sunt rau,uitete la saraci membri taxi si nu se mai plang :)))

Lu asta nui mai merge PCu ca si la vandut a? OO ia sa vezi ce vorbesc eu cu Alin. Cel mai nesimtit om e TomB si-a vandut PCu si acum zice ca vai ca ii este stricat PCu. Ce oameni.....

Lu asta nui mai merge PCu ca si la vandut a? OO ia sa vezi ce vorbesc eu cu Alin. Cel mai nesimtit om e TomB si-a vandut PCu si acum zice ca vai ca ii este stricat PCu. Ce oameni.....

scz ca ma bag dar ce sunt vorbele astea ? fac ce vreau cu pc pot sa i dau si foc si nu te intereseaza.

Bai mortule nu fii #cenzurat# :( Vrei 60/60 FP decat sa mai stai 1 sapt si ceva?Poti sa duci 10 masini la tow,asculta..

La rank 1 in prima ora a ta jucata pe sv poti sa duci 1 masina.

Dupa pay poti duce 10,la rank2 20,etc.Hai ma,nu pleca :(