Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am vazut Dobermann, si eu topic-ul. Imposibil asa ceva, sa vii acasa si sa gasesti contul banat. Omg.. Imi pare rau ce sa zic :| Sper sa se faca dreptate, si sa-l recuperezi.

Eu am plecat pe afara. Bafta !

Poate ca (,) chiar sunt nasol :))

*Sper ca Alexander/Andrei sa isi dea seama ca nu am avut nici o vina.. Chiar dimineata am postat aici ca ma duc in excursie .. Ziua a inceput in cel mai frumos mod posibil si s-a terminat ca fiind cel mai mare cosmar al meu... Numai eu stiu cat m-am chinuit la contul asta si cat suflet am pus.

Scuze, m-am grabit cand am scris . Si, Doberman , nu esti "nasol" , esti de treaba ;)

Edited by laure

Am s eu o mare rugaminte ! Nu ma pricep sa folosesc imgshack adica nu stiu cum sa aflu linkul cu pozele pe care le uploadez .... :( poate cineva sa`mi dea un pm sa`mi spuna cum fac ?

Pls k ma enerveaza sa fac cu img.b-zone

Sigur te ajut eu:

1. Cand intri pe ImageShack iti apare => Asa

2. Dai pe butonul browse, selectezi poza si iti apare => Cam Asa

3. Apoi apesi pe butonul "Upload Now" si iti apare => Cam asa

4. Acum copii acel link iti apare => Cam asa

(daca vrei sa iti mearga sa copii acel link de la "Direct Link" care il ai incercuit din poza de la punctul 4 trebuie sa iti faci cont pe site, si cand cineva da click pe acel link se deschide direct poza)

5. Iar acum la final daca vrei sa faci un album unde sa pui toate pozele (maxim 100), apesi browse, selectezi poza, apoi iar browse si iar selectezi poza .. si tot asa si iti apare => Cam asa

Succes

Edited by Ciprian90